Oldal frissítése

Sony WALKMAN NWW-S623B fekete

4,6 21 értékelés
59 790 Ft

Sony WALKMAN NWW-S623B fekete


Sporttársat keresel magadnak, de nem a barátaid közül szeretnél választani? A Sony WALKMAN NWW-S623 MP3 lejátszónak még a legzordabb időjárás sem okoz gondot. A készülék vízálló, ellenáll a sósvíznek, a pornak, de tökéletesen bírja az extrém -5° és 45°C közötti hőmérsékletet is. A maximális kényelemről a könnyű, ergonomikus kivitelezés gondoskodik. A zenelejátszás az okostelefonodról NFC és Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével, vagy közvetlenül azeneszámaid tárolására alkalmas, 4GB tárhellyel rendelkező készülékedről is lehetséges. A Sony WALKMAN 12 órás folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, ám ha a lejátszó lemerül, 3 perces gyorsfeltöltést követően további 60 perc áll a rendelkezésedre.


A fekete Sony WALKMAN NWW-S623B MP3 lejátszó legfőbb jellemzői

  • Vezeték nélküli sport MP3 lejátszó
  • Vízálló, extrém körülmények között is használható
  • Könnyű, kényelmes kivitelezés
  • Környezeti hang üzemmód
  • NFC és Bluetooth technológia
  • 12 órás akkumulátor üzemidő
  • A Sony WALKMAN NWW-S623 3 perces töltéssel tovább használható
  • Beépített mikrofon a Handsfree üzemmódhoz

Víz- és porálló

Tartós, hosszan tartó kivitelezés. Tökéletes társ sportoláshoz. Az IPX5/8 védelemmel ellátott vízálló fejhallgató teljesen elmerülhet sós vízben két méteres mélységig.


NFC™ és Bluetooth® vezeték nélküli technológia

Streameld zenéidet vagy egyéb audió fájljaidat az okostelefonodról vezeték nélkül a Bluetooth® technológiának köszönhetően.


4 GB tárhely

Használd ki a hatalmas tárhely előnyeit! Töltsd fel a Sony WALKMAN NWW-S623B-t kedvenc zenéiddel vagy podcast-jaiddal!




Walkman, amely nem ijed meg a kihívásoktól

A WALKMAN NWW-S623B nagyszerű társad lesz, bárhová mész, bármit csinálsz. Legyen szó akár hegymászásról, télen és nyáron egyaránt. De egy szimpla sétára is elkísérhet, amíg kitisztul a fejed. A Walkman remekül bírja a -5 és 45 Celsius fok közötti hőmérsékletet is.Sony WALKMAN


Ellenáll a sósvíznek

Ha szereted a vízisportokat, akkor a Sony walkmanje pont Neked való. Magaddal viheted ugyanis a medencébe, ahol 2 méteres mélységig merülhetsz vele 30 percen keresztül, anélkül, hogy a készüléknek bármilyen baja esne.




Porálló

A Sony WALKMAN NWW-S623B ellenáll a szennyeződéseknek és a szálló pornak, amelynek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy károsodás érné a különféle tevékenységeid során.Sony WALKMAN


Streamelés szabadon

A Sony Walkman Bluetooth vezeték nélküli technológiával rendelkezik, így bármikor megváltoztathatod a lejátszási listát.


Környezeti hang üzemmód

A Walkman Sony NWW-S623B a környezeti hanghatás érdekében két beépített mikrofonnal lett felszerelve. Így a barátaiddal való szórakozás közben sem kell lemondanod a zenehallgatásról.


Állandó kényelem

A Sony Walkman pehelykönnyű súllyal és ergonomikus formatervezéssel büszkélkedhet, így viselése hihetetlenül kényelmes, és mindig a helyén marad.


Hosszan tartó teljesítmény

A Walkman nagyszerű akkumulátora egyetlen töltéssel akár 12 órán keresztül is kitart. Akkor se búsulj, ha sürget az idő, a walkman pedig lemerült. A gyorstöltés funkciónak köszönhetően az újratöltést követően a készüléket még további 60 percig használhatod.Sony WALKMAN


Kompatibilitás okostelefonokkal

A walkman Bluetooth-on keresztül, vagy pedig NFC technológia zökkenőmentes párosítása után képes kommunikálni az okostelefonoddal. Mindössze egyetlen érintésre van szükség.




Standard és vízálló fülkagylók

Kétféle fülkagyló közül választhatsz. Ha a medencébe készülsz, a vízálló végeket vedd magadhoz, amelyek a vékony filmrétegüknek köszönhetően védelmet nyújtanak a készülék számára a víz ellen. Az edzés közbeni tökéletes hangzásért pedig válaszd a standard végeket, amelyek kiváló szolgálatot garantálnak.




Beépített mikrofon

A Sony WALKMAN NWW-S623B beépített mikrofonja lehetővé teszi, hogy bárhol fogadhasd a beérkező hívásaidat (természetesen a telefonod közelében kell tartózkodnod).Sony WALKMAN


Paraméterek

Kapacitás

Tárhely kapacitása 4 GB

Csatlakozás

Csatlakozás Micro USB
Kapcsolódás Bluetooth

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok AAC, FLAC, LPCM, MP3, WMA

Akkumulátor

Lejátszási idő - zene 12 óra

Méret & súly

Tömeg 32 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Fülhallgató, USB kábel

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Vízállóság IPx5, IPx8
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 12 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Tömeg

Tömeg 32 g

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  JW060k1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NWWS623B.CEW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15