Oldal frissítése

Sony VPL-VW760ES

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-VW760ES

Fedezd fel az összes 4K HDR filmes hatást

Élvezd a csúcsminőségű szórakoztatást rendkívüli részletekkel, kontrasztokkal és színekkel, amelyekről eddig nem is álmodtál. A kifinomultan tervezett Sony VPL-VW760ES kivetítő új mérföldkőnek számít az otthoni mozizás technológiájában. A képminőség rendkívül magas minőségű - amely általában csak a drágább és nagyobb eszközökben található meg. Ez a modell a legmodernebb, hosszú élettartamú lézerfényforrást használja, amely 2000 ANSI lumen fénykibocsátását is biztosít, még nagy, megvilágított helyiségekben is. A lézerfény intenzitása valós időben szabályozható, és egy valóban látványos kontraszttartományt biztosít.


A projektor Sony VPL-VW760ES főbb jellemzői

  • Egyedi lézeres képalkotó technológia SXRD panelekkel
  • Native Ultra HD felbontás
  • Kompatibilis a HDR-vel és a HLG-vel
  • TRILUMINOS technológia élénk színekhez
  • Hosszú élettartam - akár 20 000 óra
  • Nagy fényerejű, akár 2000 ANSI lumen
 

HDCP 2.2
 

HDCP 2.2

Mindkét HDMI bemenet kompatibilis a HDCP 2.2-vel, amely legújabb mechanizmus digitális tartalom védelmére. 

 

Nem fog zavarni
 

Nem fog zavarni

Az integrált ventilátor minimális zajszinttel rendelkezik - a zajszint csak 24dB.

Szélesebb zoom és a lencse
 

Szélesebb zoom és objektív mozgás

A 2,06x-os zoom objektív függőlegesen és 85% -ban vízszintesen 31% -kal nagyobb rugalmasságot biztosít, beleértve a magas mennyezetre való rögzítést is.


 

A VPL-VW760ES fejlett 4K SXRD paneleket használ

Az új generációs 4K SXRD - szilikon X-tal reflektív kijelző technológiát használják a készülékben, így 4x részletesebb megjelenítést biztosít, mint a klasszikus Full HD felbontást. A fejlett SXRD panel technológiának köszönhetően egy fényvisszaverő folyadékkristályos réteg kapott, amelyen a kerámia és kiegyenlítő réteg biztosítja a rendkívül gyors, 2,5 ms-os reakciót.

A Sony projektor automatikusan beállítja a kontrasztot az optimális képminőség érdekében, pontosan elemezve az egyes jelenetek sötét és világos területeit.


Motionflow az élesebb, természetesbb képekért

A projektor Motionflow technológiát használ Full HD és 4K esetén, hogy csökkentse a kép elmosódását gyors valamint akciójelenetekben. A Sony projektor a HDR10 és a HLG nagy dinamikatartományát is támogatja. A különleges alacsony késleltetési módot különösen nagyra értékelik a játékosok - ez minimálisra csökkenti a bemeneti késleltetést, még a legutóbbi 4K játékok lejátszásakor is.

 


A Sony VPL-VW760ES minden forrásból nagy felbontást garantál

A Reality Creation technológia elemzi a képpont szintjét. Nagy teljesítményű mintavételi algoritmusokat használ, amelyeket a filmgyártás évek során fejlesztettek ki, növelve a képélességet a digitális képzaj növelése nélkül. Emellett a meglévő Blu-ray és DVD filmeket 4K minőségben is javítja.


A projektor mind a 2D és 3D képeket is képes kezelni

A 4K felbontás (4096 × 2160 képpont) valószínűleg csak nagy mozikból ismert. Most lehetőséged van arra, hogy otthon is kipróbáld. Teljes felbontásban mind a 2D, mind a 3D-s filmnézésre lehetőség van az aktív szemüveg használatával. A beépített RF adó kompatibilis a legtöbb 3D-s szemüveggel, így külső adó nem szükséges. Videóforrásként nem kell 4K vagy HD videót használni a Super Resolution 4K Upscaler miatt, amely még az SD felbontását is 4K-ra módosítja, és növeli a bemenet minőségét.t. 


praktikus kialakítás
 

Praktikus design

Kompakt méretének köszönhetően nagyobb rugalmasságot biztosít a házimozi rendszer kivetítőjének telepítéséhez és beállításához.

Gyakorlatilag nem igényel karbantartást
 

Szinte nincs szükség karbantartásra

A megbízható és energiatakarékos lézerfényforrás csökkenti a költségeket a hagyományos kivetítőkhöz képest. A hosszú élettartam még tovább csökkenti a működési költségeket.

Automatikus kalibrálás
 

Automatikus kalibrálás

Hosszabb működési idő után a színek automatikusan az eredeti értékekhez vannak kalibrálva. Nincs szükség semmilyen kalibráló berendezésre, mivel a vetítő maga képes kezelni mindent.

 


A Sony projektor ragyogóan élénk színeket biztosít

A TRILUMINOS technológia a SONY márkanévhez kapcsolódik. Ez lehetővé teszi, hogy a kivetítő több hangot és textúrát reprodukáljon, mint egy rendszeres vetítési rendszer. A színek, mint a karmazsin, az aqua kék vagy a smaragdzöld színek szépen megjelennek. Az emberi arc szépen ábrázolható.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 4096 × 2160 px
Méretarányok 1,9:1
Kontraszt 1 000 000:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 60 cm (23,62 ")
Maximális képátló 300 cm (118,11 ")

Technológia

Technológia LCoS
Fényforrás Lézer
Lámpa élettartama ECO módban 20 000 óra (833,33 nap)
Zajszint 24 dB
Maximális fogyasztás 430 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Mennyezetre, Asztalra
Funkció Zoom, 3D
Felszerelés Távirányító, HDR

Méretek

Szélesség 56 cm
Magasság 22,3 cm
Mélység 49,6 cm
Tömeg 20 kg
Kód:  WS551s8
Termékszám:  VPL-VW760ES
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15