Oldal frissítése

Sony VPL-SX630

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-SX630

 

Az oktatási és a vállalati szektor számára


A Sony LCD projektor a képminőségre és a rugalmasságra koncentrál, beleértve a hálózati kapcsolatot. Mutassa be az elkészített feladatokat, képeket és grafikákat az ugyanahhoz a hálózathoz csatlakoztatott eszközökről, mint például a személyi számítógépekről, az okostelefonokról és a tabletekről. A projektor ideális prezentációkhoz, amely szemet gyönyörködtető vetítést és tökéletesen olvasható szövegeket biztosít. Az aktuális helyzetnek megfelelően lehet választani nagy teljesítményű és természetesen gazdaságos üzemmód között is.

 

 

Előadás több forrásból is


Amikor a projektor LAN-hálózathoz csatlakozik, a prezentációk távolról is elvégezhetőek a hálózaton található bármely számítógépről. A projektorhoz hozzáadható (megvásárolható) WiFi modul is, ezáltal megkönnyítve a prezentációs fájlok vetítését a tabletről vagy az okostelefonról. Tablet vagy okostelefon egyszerre is csatlakoztatható. Akár egyszerre négy felhasználó is tarthat PC / Mac-ről kivetítést. Az összes kapcsolat egy projektorral legfeljebb nyolc lehet. A Windows / Mac számára elérhető a "Projector Station Network Presentation" alkalmazás és a tablet / okostelefon számára letölthető a "Pixelworks" alkalmazás. A projektort távolról is lehet kezelni és felügyelni a hálózat bármely számítógépéről.

 

 

 

 

Hatékony és gazdaságos

 

A projektor nagy fényerővel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a prezentációk világosan láthatóak legyenek akármilyen osztályteremben vagy tárgyalóteremben. Három fényerő-mód közül lehet választani, ezáltal alkalmas mindenféle környezetbe. Az automatikus üzemmód automatikusan beállítja a projektor fényerejét, hogy a vetítés a képhez legyen igazítva. Ha egy pillanatra szünetet szeretne tartani, akkor a fénykibocsátás teljesen kikapcsolható annak érdekében, hogy az energiafogyasztás minimális legyen. Végül gazdaságos üzemmódban a lámpa élettartama eléri akár a 8000 órát is kivételesen. Ugyanilyen hosszú idő telik el a szűrő cseréje előtt.

 

 

 

 


További információk:

A lámpa élettartama:
3000 óra nagy fényerőnél
5000 óra normál üzemmódban
8000 óra gazdaságos üzemmódban

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768
Maximális felbontás 1024 × 768 px
Kontraszt 3 000:1

Technológia

Technológia LCD
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 941,18 óra (122,55 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 7 843,14 óra (326,8 nap)
Lámpa teljesítménye 225 W
Maximális fogyasztás 306 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Falra

Méretek

Szélesség 37,2 cm
Magasság 16,8 cm
Mélység 32,8 cm
Tömeg 6 kg
Kód:  WS551i2
Termékszám:  VPLSX630
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15