Oldal frissítése

Sony VPL-SW636C

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-SW636C

Ezt a megfizethető Sony VPL-SW636C projektort rövid távolságú vetítéshez tervezték, amely ideális a konferencia helyiségekbe vagy az iskolai tantermekbe. A faltól vagy a vetítővászontól 47 cm-es távolságra elhelyezett projektor akár 2 méter átlójú képet is képes létrehozni. Ez a projektor könnyű, kompakt, energiatakarékos és könnyen csatlakoztatható más eszközökhöz. A Sony vállalattól származó fejlett 3LCD BrightEra technológiának köszönhetően a fényforrás fényereje akár 3300 lumen. Ennek hála a képek WXGA felbontásúak és tökéletesen láthatóak még a fényesen megvilágított helyiségekben is. Az előadások lenyűgözőbbek és szórakoztatóbbak lesznek a Dual Pen Interactive, azaz a két tollnak a segítségével, amely lehetővé teszi az előadó és a néző számára a képernyőre történő egyidejű írást.

A Sony VPL-SW636C projektor főbb jellemzői

  • Rövid távolságokról történő vetítéshez
  • A fénykibocsátás akár 3300 lumen
  • Natív szélesvásznú WXGA felbontás (1280 x 800)
  • Az integrált hangszóró teljesítménye 16 W
  • Hosszú élettartam - akár 10.000 óra
  • Több megjelenítési mód
  • Egyszerű karbantartás és lámpa csere
  • Fájlok közvetlen lejátszása az USB meghajtóról
  • Dual Pen Interactive támogatás

A projektor hálózatról is vezérelhető

A projektor egyik nagy előnye, hogy iOS vagy Android készülékek segítségével is vezérelhető. Ehhez elég csak letöltenie az alkalmazást és a kijelzőről könnyen leolvasható gombok segítségével a helyiség bármely részéről vezérelheti. A projektor a hálózathoz LAN porton keresztül csatlakoztatható, és egyidejűleg akár négy csatlakoztatott számítógép prezentációja is megjeleníthető. 

A projektor működtetési költsége minimális

Más eszközök csatlakoztatásához a két port, azaz a HDMI és a VGA csatlakozó szolgál. A működtetési költsége igen alacsony, amely elsősorban az intelligens energiatakarékos funkcióinak köszönhető. A lámpa fejlett technológiája sokféle energiatakarékos funkciót tesz lehetővé. Az egyik ilyen funkció például a lámpa automatikus elsötétítése, amely kikapcsolja a projektort, hogyha nincs használatban. Szinte nincs szükség karbantartásra és a lámpa rendkívül hosszú élettartamú - akár 10.000 óra, amelynek köszönhetően a projektor egy nagyon gazdaságos megoldás.

Sony VPL-SW636C - könnyű beállítás

Nem hiányozhat az integrált multimédiás böngésző sem, amelyhez elég csak behelyezni a flash meghajtót az USB portba - egyszerű módja annak, hogy számítógép nélkül jelenítse meg a fotókat vagy a videókat. Három fokozatban beállíthatja a gamma görbét is. Az állítható optikai zoom és lencse leegyszerűsíti a projektor telepítését bármely osztályterembe. A falra történő telepítés még könnyebb az új tartónak köszönhetően, amely nagyobb rugalmasságot biztosít azokban a helyiségekben, ahol alacsony a mennyezet.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800
Maximális felbontás 1600 × 1200 px
Kontraszt 3 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,47 m
Minimális képátló 65 cm (25,59 ")
Maximális képátló 110 cm (43,31 ")

Technológia

Technológia LCD
Fényforrás Halogén
Élettartam 4 000 óra (166,67 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 10 000 óra (416,67 nap)
Lámpa teljesítménye 225 W
Zajszint 28 dB
Maximális fogyasztás 341 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), S-Video
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Falra
Funkció Zoom, Multimedia lejátszó
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 37,2 cm
Magasság 13,8 cm
Mélység 38,2 cm
Tömeg 6,3 kg
Kód:  WS551d9
Termékszám:  VPL-SW636C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05