Oldal frissítése

Sony VPL-SW630

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-SW630

Oktatási és vállalati szféra számára

Ez az LCD-projektor a képernyőtől rövid távolságra magas képminőséget és rugalmas csatlakoztathatóságot kínál, beleértve a hálózati kapcsolatot is. Képeket, grafikákat, feladatokat mutathatsz be hálózathoz csatlakoztatott eszközökről, például személyi számítógépekről, okostelefonokról és tabletekről. A kivetítő ideális prezentációk jól olvasható szövegének megjelenítésére.

 

Prezentáció többféle forrásból is


Ha a kivetítő LAN-hálózathoz csatlakozik, a prezentációt bármely távoli csatlakoztatott számítógépről irányítani lehet.  A kivetítőhöz WiFi modult is vásárolhatsz, így egyszerűbbé teheted a fájlok megjelenítését tabletedről vagy okostelefonodról. Mindkét eszközt egy időben csatlakoztathatod. Egyszerre legfeljebb négy felhasználó futtathat prezentációt PC-ről vagy Mac-ről, míg egy kivetítőhöz összesen nyolc felhasználó csatlakoztatható. Windows / Mac esetén a "Projector Station Network Presentation" elérhető, illetve a "Pixelworks" alkalmazást tabletre vagy okostelefonra is letöltheted. A kivetítő a hálózat bármely távoli számítógépéről irányítható.

Hatékony és gazdaságos


A kivetítő magas fénykibocsátása biztosítja, hogy a prezentációk minden típusú osztályteremben vagy tárgyalóteremben jól láthatók legyenek. Három fényerő mód közül választhatsz, így minden környezethez illeszkedik. Az Auto mód a fénykibocsátást automatikusan beállítja a vetített jelenetnek megfelelően. Ha szünetre van szükséged egy időre, akkor a fénykibocsátás teljesen kikapcsolható az energiafogyasztás minimalizálása érdekében. Végül, de nem utolsósorban gazdaságos üzemmódban élettartama extra hosszú, hiszen 8000 óráig tart, a szűrő cseréjéhez pedig szintén ugyanennyi időnek kell eltelnie.


További információk:

Lámpa élettartama:
3000 óra nagy fényerő mellett
5000 óra normál üzemmódban
8000 óra gazdaságos üzemmódban

Paraméterek

Felbontás

Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 3 000:1

Technológia

Technológia LCD
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 941,18 óra (122,55 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 7 843,14 óra (326,8 nap)
Lámpa teljesítménye 225 W
Maximális fogyasztás 311 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Falra

Méretek

Szélesség 37,2 cm
Magasság 16,8 cm
Mélység 32,8 cm
Tömeg 6 kg
Kód:  WS551d3
Termékszám:  VPLSW630
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05