Oldal frissítése

Sony UHP-H1

Kiegészítők a termékhez

Sony UHP-H1

Szintén élő zene, és szeretné élvezni minden pillanatban féktelen szórakozás? Get a hi-fi készlet tartalmaz továbbá egy modern audio rendszer a Sony. Ez az első nagy felbontású audio eszközt kínál a legtisztább és legjobb minőségű hangot.

legfontosabb jellemzői

  • Játssza gyakorlatilag bármilyen típusú lemez vagy fájl formátumban
  • Hang és Blu-ray lejátszó egy készülékben
  • Elképesztő képminőség, nagy felbontású szabvány 4K akár 60p
  • Két HDMI kimenet jobb elválasztására az A / V és tisztább hangot

sokoldalú művész

Sony UHP-H1 teljes mértékben kielégíteni minőségi reprodukciója minden szerelmes zene és a film. Akár játszik a lemez otthoni hálózaton keresztül vagy az interneten szolgáltatásokat zenét hallgatni az interneten.Kapcsolja CD, Super Audio CD (SACD), Blu-ray lemez vagy csatlakoztassa az USB multimédiás fájlokat. Továbbá, tesztelje a kedvenc zene alkalmazásban, például a Spotify és a Deezer, melyek előre telepített a játékos.

Comfort Bluetooth

Köszönhetően a beépített Bluetooth technológia segítségével telepíthető vezeték nélküli fejhallgató és élvezze a filmeket, zenét lemezen vagy Online zene magán. LDAC a Sony által kifejlesztett, Bluetooth kapcsolaton keresztül háromszor nagyobb adatmennyiséget. A hang annyira tiszta és leképezik részletesebben.

Kód:  GS580k
Termékszám:  UHP-H1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20