Oldal frissítése

Sony UBP-X800M2

4,7 9 értékelés
155 990 Ft

Sony UBP-X800M2

Mozi az otthonodban

Az UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó számos új technológiával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legjobb minőségű filmek élvezetét otthonod kényelmében, és úgy érzed majd, mintha moziban lennél. A 4K UHD kiváló képminőséget nyújt, a Dolby Atmos® és a DTS: X pedig tökéletes hangminőséget biztosít. A SonyUBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszót Bluetooth-on keresztül más eszközökhöz is csatlakoztathatod, valamint csatlakozhatsz az internethez.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Növeld a felbontást 4K-ra

Az előkelő funkció lehetővé teszi, hogy még a legkisebb részleteket is láthasd, lenyűgöző 4K minőségben.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Tökéletes hangzás

A DSEE HX upscaling segítségével kiváló nagy felbontású hangzás élvezhető.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Széleskörű kapcsolódási lehetőségek

A Blue-Ray lejátszót két HDMI-csatlakozóval lehet csatlakoztatni: egyiket az audiohoz másikat a videóhoz. Használhatsz USB portot, digitális koaxiális kimenetet, LAN-t, vagy közvetlenül csatlakozhatsz a Wi-Fi hálózathoz.

A kép, amely még közelebb áll a valósághoz

Bármit is teszel, teljesen biztos lehetsz abban, hogy a kiváló képminőségnek köszönhetően egyszer és mindenkorra el leszel varázsolva. Az UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó sokkal részletesebben jelenít meg mindent, mint valaha.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

HDR10

A HDR10 jellel akár 100-szor nagyobb fényerőt érhetsz el, mint a hagyományos SDR-rel. A HDR10 készülékkel a maximális fényerő megnő, de a fekete részletes és mély marad.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

DOLBY VISION

Még sötétebb feketék, élénkebb színek - mindezt a DOLBY VISION technológiával. Ez megkönnyíti olyan vonzó minőség elérését, amelyet általában csak moziban tapasztalhatsz.

Sony UBP-X800M2 Ultra HD

Hibrid-Log Gamma

A magas és a szokásos dinamikus tartomány egyetlen videojelbe van kombinálva, amelyet SDR-jelként (SDR-formátumú képernyőkön) vagy HDR-jelként lehet lejátszani az ezzel a formátummal kompatibilis képernyőkön.

Hűségesen megjelenített színek

Az új BT.2020 színtér támogatásával sokkal szélesebb színpalettát érhetsz el, mint a hagyományos TV jelnél. A Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszóval gyönyörűen telített és reális színeket fogsz látni.

Jobb kép bármilyen képernyőn

Lehet, hogy a TV-den nincs HDR, de az egyedi formátumkonverziós funkcióval a Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó ezt megoldja a számodra. Tehát a tévékészülékének pillanatnyi SDR-je lehet, és élvezheted a tökéletes képminőséget az összes részlettel.

Vallási hang a Dolby Atmos® és a DTS: X segítségével

A fentiaudio kodekek a mozi audioberendezéseinek általános és népszerű része a világ minden táján. Ez biztosítja a lehető legjobb hangminőséget. Az összes hang egyértelműen és tisztán hallható, ami tovább javítja a megtekintési élményt.

A Blue-Ray javítja a hangot

A DSEE HX frissítése javítja az mp3 és más tömörített zenefájlok frekvenciáját és dinamikus tartományát. Minden átalakul majdnem nagyfelbontásúvá, így élvezheted a teljes hallgatási élményt.

Megerősített és szilárd alváz

A szilárd felépítés kiküszöböli még a kisebb rezgéseket és a hatékony elektromos árnyékolást is lehetővé teszi, így bizalommal élvezheted a nagyszerű hangot és a nagyszerű képeket.

A Blue-Ray lejátszó hűtése

A hűtőborda és a meghajtó kiváló minőségű anyagokból készül, hogy jobb kép- és hangminőséget biztosítsanak. Nem kell aggódnod a mozimaratonok miatt, mivel a Sony Blue-Ray lejátszónak olyan minőségi hűtője van, amely hosszú ideig tart.

Bármit lejátszik

A Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-Ray lejátszó nemcsak kiváló minőségű tartalommal rendelkező lemezek lejátszására szolgál, hanem szinte bármit képes lejátszani. A lejátszó szinte minden nagyfelbontású audio- és videoformátumot képes kezelni, és nem probléma számos népszerű streaming szolgáltatást sem lejátszani.

Csatlakoztasd kedvenc fejhallgatódat

A Sony UBP-X800M2 Ultra HD Blu-ray lejátszó Bluetooth technológiával rendelkezik, amellyel például csatlakoztathatod a lejátszót vezeték nélküli fejhallgatóhoz, és bármilyen vetítést maximálisan magadban élvezhetsz - ha úgy szeretnéd.

Egyidejű hangátvitel

A HDMI-kábel és a Bluetooth egyidejűleg továbbítja a hangot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Sony Blue-Ray lejátszója HDMI-kábellel és Bluetooth vezeték nélküli hangszóróval továbbítja a tv-készülék hangját.


Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média Blu-ray, CD, DVD
Interfész Bluetooth, HDMI, Koaxális audió kimenet, WiFi, Wireless LAN
Videó formátumok AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV, XviD
Audió formátumok AAC, ALAC, Dolby Digital, DSD, DSF, FLAC, LPCM, Monkey's Audio, MP3, WAV, WMA

Méret & súly

Szélesség 430 mm
Magasság 50 mm
Mélység 265 mm
Tömeg 3,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GS505k1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UBPX800M2B.EC1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15