Oldal frissítése

Sony UBP-X800

4,2 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony UBP-X800

A Sony UBP-X800 Blu-Ray lejátszóban minden megvan, amire csak szüksége lehet. A 3D TV Ultra HD felbontással rendelkezik. A 3D Blu-ray borotvaéles képeit a 2D képekből konverizóval nyeri a 3D képeket. Ez azt jelenti, hogy a régi film és mese gyűjteménye új lélegzetet kaphat a Sony UBP-X800 használatával .

Sony UBP-X800 Blu-Ray lejátszó főbb jellemzői 

  • Nagy felbontású audio és DSEE HX felbontásnövelő technológia a részletgazdagságért
  • Speciális kialakítás, ami minimalizálja a vibrációt és a torzítást
  • Gyakorlatilag bármilyen típusú lemezt vagy fájlformátumot képes lejátszani
  • Kiváló képminőség: nagyfelbontású standard 4K akár 60p
  • Két HDMI kimenet az A / V jobb elválasztására a tisztább hang érdekében

Ultra-éles képek

A 4K UHD nagy dinamikatartományú felbontás a 4K négyszeresére emeli a részletességet a hagyományos Full HD-hez képest. Összesen nyolc millió pixel biztosítja a rendkívül éles, tiszta képet, amely lehetővé teszi a legapróbb részletek láthatóságát is, még a képernyőhöz egészen közel ülve is. A filmekhez fűződő élesebb felbontás amely akár 3840 x 2160 pixel is lehet. 

Nagy felbontású audio

Az audio teljesítmény veszélyeztetése nélkül nagy felbontású audiot biztosít, elsősorban a CD-k alacsony mintavételezésnél magasabb frekvenciatartománnyal, a komplex audio felvételek rögzítésekor. A szabadalmaztatott DSEE HX technológia feljavítja a tömörített hangfájlokat nagy felbontás közeli hangokká. Ily módon helyreállítja az eredeti felvételek tömörítésekor elveszett részleteket hogy minden zenéje stúdió minőségűvé váljon.

Élvezze a minőségi streamelést a Bluetooth LDAC kodekkel. Ez egy új Sony által kifejlesztett kodek, amely akár 3x gyorsabb adatátviteli sebességet támogat, mint amit a hagyományos streameléssel Bluetooth kapcsolaton keresztül elérhet. A készülék által használt mintavételi frekvencia 96 kHz, a leghatékonyabb kódolási rendszer. Ezeknek eredményeként egy fantasztikus hangzásvilág tárul elénk, a vezeték nélküli átviteli minőség felülmúlja a CD lejátszás általi  zenereprodukciót is.

Vezérlés mobil alkalmazással

A hátoldalon elhelyezett két HDMI kimenet digitális optikai csatlakozóval és analóg AV csatlakozóval van felszerelve. Tehát bőven van lehetőség a TV, erősítő, hangszórók és egyéb eszközök csatlakoztatására. A SongPal alkalmazások (Android és iOS) az egyszerű, rugalmas kezelést biztosítják, WiFi alapú csatlakozással.

Sony lejátszó UBP-X800 specifikáció:

Jellemzők:
Miracast - tükrözés a képernyőn
Egyszerű beállítás
Beépített Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz), LAN

Video / audio / fotó lejátszása:
SA-CD (SA-CD / CD), BD-LIVE

Audiodekódolás:
FLAC, DSD - DSDIFF / DSF, ALAC, AIFF, HEAAC V.1 / V.2 / Level 2 rendszer DTS, Dolby True HD

A csomag tartalma:
Használati útmutató
Távirányító
Elemek (2 x AAA)
Garancialevél

Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Bluetooth, Ethernet, HDMI, USB, WiFi
Videó formátumok JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, mpg, VOB
Audió formátumok AAC, AIFF, ALAC, Dolby True HD, DSD, DTS, FLAC
Kód:  GS505k
Termékszám:  UBPX800B.EC1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15