Oldal frissítése

Sony UBP-X700B

4,8 16 értékelés
99 990 Ft

Sony UBP-X700B

 UBP-X700BBLU-RAYlejátszó

Nézz 3D-s filmeket 4K Ultra HD felbontással

Láss még többet a filmekből a 4K HDR-nek köszönhetően

A Sony UBP-X800 Blu-Ray lejátszó mindennel rendelkezik, amire szükséged van a 3D HDTV-hez, Ultra HD felbontás mellett. Kiválóan éles képeket biztosít 3D Blu-ray lemezekről, miközben 3D képátalakítást szimulál 2D-ről. Ez azt jelenti, hogy a régi film- és tündérmesék új értelmet kapnak.

Élvezd kedvenc filmjeid


Élvezd kedvenc filmjeid a hagyományos felbontás négyszerese mellett. Az új Blu-ray lejátszó 4K Ultra HD képet nyújt HDR támogatással és rengeteg extrával.

Élvezz minden hangjegyet

Mostantól egyetlen apró hangot sem fogsz hiányolni. Az LDAC technológia kiváló minőségű hangot továbbít Bluetooth-on keresztül, a DSEE HX pedig növeli az audio formátumok felbontását. Ha igazán jó felszerelést szeretnél televíziódhoz, akkor a Sony SoundBar a megfelelő választás.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


HDR10

Az új HDR10 technológia akár 100-szor annyi fényerőt nyújt, mint az SDR által használt szabvány.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


DOLBY VISION

Hozz létre mozit a nappali közepén. Élettel teli jelenetek, sötétebb fekete és világosabb fehér. Ezek mind ezen technológia fő előnyei.

A természet színei

A Sony UBP-X700B egy új BT.2020 színtartományt támogat, amely szélesebb színpalettát tesz lehetővé. Jobban szaturált és reálisabb színeket fogsz látni.

4K felbontás mellett streamelhetsz filmeket

A Sony UBP-X700B Blu-ray lejátszó Wi-Fi vezeték nélküli technológiával rendelkezik. Ez megkönnyíti  kedvenc videóid és filmjeid Youtube-ról vagy NetFlix-ről történő streamelését.

Egyszerű vezérlés

Az intelligens operációs rendszer és az intuitív környezet segítségével könnyedén válthatsz az alkalmazások vagy filmek között,illetve böngészhetsz kedved szerint.

Összhangzáshoz tervezték

A Sony UBP-X700B készen áll a Sony SoundBar csatlakoztatására. Szerezz be egy új hangprojektort, és élvezd a hihetetlen térhangzást.

Széleskörű kompatibilitás


Paraméterek

Típus

Lejátszó típusa Asztali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 3D támogatás

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média Blu-ray, CD, DVD
Interfész Ethernet, HDMI, USB
Videó formátumok AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD
Audió formátumok AAC, AIFF, ALAC, Dolby Digital, DSD, FLAC

Méret & súly

Szélesség 320 mm
Magasság 45 mm
Mélység 210 mm
Tömeg 3,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GS505j1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UBPX700B.EC1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15