Oldal frissítése

Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete

Élvezd a nagy felbontású zenei hangzást anélkül, hogy zavarnod kellene a környezetedet. A digitális zenei minta az eredeti felvételen szereplő részletességet képes nyújtani, azt ami a tömörítés után rejtve marad. Az ilyen hangzással bíró fejhallgatókkal olyan minősgben hallgathatod a dalokat, ahogyan azt az előadó komponálta, bárhol is vagy. Az ezeken a fejhallgatókon elérhető nagy felbontású hangzás hiteles zenei élményt nyújt.

Legfontosabb jellemzői

  • Ez a fejhallgató a minőségi zenehallgatás szerelmeseinek készült, akik gyakran utaznak
  • Paraméterek nagy felbontású zenehallgatáshoz
  • Design a pontos basszus érdekében
  • Kiszűri a a külső zajok 98%-át
  • Magas szintű kényelem: jól illeszkeidk a fülhöz

Remek hangzás kis kivitelben

A kifinomult hangcsatorna (Beat Response Control) a természetes válaszvezérlést támogatja, a levegőáramlás maximalizálásával, különösen a kis frekvenciasávokban. Az eredmény a mély basszus ritmusok pontosabb reprodukciója, mint általában jellemző az ilyen kis fejhallgatóknál. Mivel jól reprodukálja az erős basszusokat és az élénk magas hangokat, a fejhallgató minden zenei stílus kedvelői számára kiválóan használható.

Ne hagyd, hogy bármi is megzavarjon

Bárhová is méssz, hallgass zenét bármely mennyiségben. Élvezheted a tökéletes hangminőséget akár zajos környezetben, például tömegközlekedési eszközökön is. A fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülekbe és a digitális zajcsökkentő technológia a külső zaj 98% -át blokkolja, így nem fog semmi sem megzavarni.

 
Kód:  SOM3156a1
Termékszám:  1298-0357
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05