Oldal frissítése

Sony STR-DH190

4,9 12 értékelés
114 190 Ft

Sony STR-DH190

Élvezd a legendás bakelit lemezeket digitális hangminőségben. Az STR-DH190 erősítő tökéletesen kiegészíti a PS-HX500 vagy a PS-LX300USB lemezjátszókat. Elég egy érintés, és máris hallhatod analóg zenédet digitális hangminőségben, sőt a Bluetooth technológia támogatásának köszönhetően mobileszköz is könnyen csatlakoztatható hozzá. Ezenkívül számos analóg bemenettel rendelkezik, a robusztus kialakítás pedig hatékonyan javítja a hangminőséget. Nem hiányzik az FM tuner sem, és akár 30 állomás is tárolható a memóriában.

A Sony STR-DH190 legfontosabb jellemzői

  • A Sony lemezjátszó tökéletes kiegészítője
  • Kiváló hang stúdió minőségben
  • Számos analóg bemenet
  • Bluetooth technológia támogatása
  • FM tuner, előre beállított 30 digitális csatorna és RDS
  • Robusztus váz a még jobb hangzás érdekében
  • Egyszerű működtetés

Használd ki a Bluetooth kapcsolatot, valamint az analóg bemenetek széles skáláját

Az integrált Bluetooth funkcióval nemcsak mobileszközről hallgathatsz zenét, hanem a párosító funkciónak köszönheteőn távolról is bekapcsolhatod a lemezjátszót. Ezen túlmenően az STR-DH190 négy analóg bemenettel és egy kimenettel rendelkezik. Így különféle audio eszközökkel igazi multimédiás zenei állomást alakíthatsz ki. Rendkívül hasznos funkciója az A + B technológiának köszönhetően a két elülső hangsugárzócsoport csatlakoztatása. Ezután egyszerűen válthatsz az A ill. a B között, valamint működhetnek akár egyszerre is. Ideális megoldás, ha két helyiségben, vagy kinn a teraszon szeretnél zenét hallgatni.

A Sony STR-DH190 robosztus házat kapott

Ez a remek erősítő a kiváló zenei hangzás mellett tiszta hangot és minimális torzítást garantál. A minőségi hangot támogatja a robosztus felépítés, amely csökkenti az akusztikus hangzás során természetesen előforduló rezgéseket. A hatékony és erős hűtő hasonlóképpen működik. A felesleges hő eltávolítása mellett a saját súlyával stabilizálja az egységet. Végül, de nem utolsó sorban az erősítő beépített, nagy teljesítményű transzformátort kapott. A stúdió szintű hangminőség így garantált. Semmi sem fogja eltorzítani kedvenc előadód fantasztikus hangját.

Paraméterek

Jellemző

Csatornák száma 2.0
Teljesítmény csatornánként 100 W
Impedancia 8 Ohm

Bemenetek

Jack 3,5 mm 1 ×
Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 4 ×

Kimenetek

RCA/Cinch 1 ×
Hangfal kimenet 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×
2. zóna (hangfal kimenet) 2 ×

Kapcsolódás

Kapcsolódás Bluetooth

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók FM Tuner, RDS
Egyéb funkciók Vezérlés okos eszközökkel
Kijelző igen

Méret

Szélesség 430 mm
Magasság 133 mm
Mélység 284 mm
Tömeg 6,7 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  GS482g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STRDH190.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20