Oldal frissítése

Sony STH32 White

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony STH32 White

Ezt a fülhallgatót azok számára készítette a sokéves tapasztalattal rendelkező Sony, akik szeretnek mozogni. A headset olyan könnyű és kicsi füldugókkal készült, amik természetesen illeszkednek a füled formájához. A zene szerelmeseit hamar rabul ejti a fülhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangskálája. A mély basszus, az éles középtartolmány, és a tiszta magas hangok teszik igazán kiváló headsetté, zenei stílustól függetlenül. A Sony STH32 garantáltan a legjobb társad lesz, legyen szó bármilyen edzésről.

A Sony STH32 fehér fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vízálló, IP57 szabvány
  • 9,2 mm átmérőjű fülhallgatók
  • 3,5 mm-es jack csatlakozó a sokoldalúság érdekében
  • A headset gombjaival aktiválható a Google Now vagy a Siri
  • Lejátszási lista léptetése, hangerőszabályozás (csak Android)
  • Kompatibilis Androiddal és iOS-el is
  • Praktikus csíptető
  • Mikrofon

A Sony STH32 White végtelen lehetőségei

Modern, ugyanakkor megfizethető fülhallgatót keresel, hogy bárhol élvezhesd a kedvenc zenéidet? A 9,2 mm-es fülhallgató gondoskodik róla, hogy élmény legyen a zenehallgatás. A praktikus csíptető a kábelen lehetővé teszi az egyszerű használatot. Ezen kívül természetesen egy kattintással átugorhatod a zenéidet, beállíthatod a hangerőt, beszélhetsz a beépített mikrofonba - ezek a funkciók teszik igazán széles körben használhatóvá a fülhallgatót. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével számtalan eszközhöz csatlakoztathatod a headsetet. Legyen szó okostelefonról, tabletről, MP3 lejátszóról, a Sony STH32-nek semmi sem akadály! Tükrözd az egyéniséged a környezeted számára ezzel a gyönyörű, letisztult kialakítású headsettel.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  SNYc08
Termékszám:  1308-5118
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10