Oldal frissítése

Sony Stereo Bluetooth Headset SBH70 - pink

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Stereo Bluetooth Headset SBH70 - pink

A mai modern világban folyamatosan elvárt dolog, hogy kapcsolatba tudjunk lépni egymással. Hogyha pedig sok hívást kell bonyolítanod, és nem akarsz kikelni az ágyból, hogy eljuss a mobilodig, akkor ez a Sony SBH70 vezeték nélküli, Bluetooth-os headset pont Neked való! Multimédiás tartalmaid tökéletes minőségét, és az egyszerű, vezeték nélküli irányítást kombinálja mesterien, amelynek következtében garantáltan a kedvenc kiegészítőddé válik majd.

Legfontosabb jellemzői

  • Fogadhatsz hívásokat és hallgathatsz zenét bárhol
  • Ultrakönnyű vízálló ház, IP57 szabványnak megfelel
  • Kompatibilis minden Bluetooth-os eszközzel
  • Egyszerű párosítás NFC One Touch technológián keresztül
  • Ergonomikus fejhallgató órákon át tartó, kényelmes használatért 

Megnövelt kompatibilitás sokszínű célokra

Az SBH70 vezeték nélküli fejhallgató nem csak mobiltelefonokkal kompatibilis, hanem minden Bluetooth-képes eszközzel. Így például ha éppen laptopohoz, vagy tabletedhez szeretnéd csatlakoztatni, azt is könnyedén megteheted. Az NFC One Touch technológiának köszönhetően mindössze egy gombnyomással elintézheted a csatlakoztatást. Alacsony súlyának, és modern stílusának köszönhetően egész napi használat után sem fog megfájdulni a füled, ergonomikus kialakításának köszönhetően pedig nyugodtan belemerülhetsz a munkába vagy edzésbe, a fejhallgató hűséges társad lesz benne.

Hangod végtelen tisztasága

Ezzel a fejhallgatóval a hangátvitel gördülékeny, maga a hang pedig kristálytiszta. Kiszűri a külső zajokat, visszhangokat és a szél süvítését, így mindegy, honnan telefonálsz - lehet az a kedvenc foteled, vagy egy forgalmas út széle - a hang akkor is tiszta marad. A készülék egyébként fokozottan vízálló is, így akár szakadó esőben is nyugodtan hallgathatsz rajta keresztül zenét. Akkumulátorát tekintve a fejhallgató akár 650 órán keresztül képes működni, töltésenként pedig 8,5 óra folyamatos telefonbeszélgetést bír ki.

 
Kód:  SOM3155a3
Termékszám:  1293-9539
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10