Oldal frissítése

Sony SSD 960GB Black

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SSD 960GB Black

Adataid tárolásához bőven elég egy pendrive. De egy külső winchesterre az egész családi fényképalbum ráfér - pedig csak kicsit nagyobb. A(z) Sony SSD 960GB Black típusa: SSD. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Érezhetően gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a normál winchesterek.

Mennyi helyre lenne igazán szükséged?

Az SSD típusú meghajtók drágábbak, mint a klasszikus merevlemezek. Az operációs rendszerhez és irodai alkalmazásokhoz megfelelő a 64 GB, de ha szeretnél egy kis tartalékot, akkor szerezz be 128 GB-ot. De ha szeretnél az SSD merevlemezen filmeket tárolni, akkor a 256 GB se fog örökké tartani.

Teljesen normális, hogy a diszk olvasási sebessége 540 MB/s írási sebessége pedig 520 MB/s, így többszörösen gyorsabb mint az egyszerű meghajtók. A másolási idő az interfész konkrét típusától is függ, például az USB 3.0 gyorsabb, mint az USB 2.0. Ez a külső merevlemez USB 3,0 (3,1 gen1) konnektorral rendelkezik.

A(z) Sony SSD 960GB Black külső winchester fontosabb tulajdonságai

  • Winchester fajtája: SSD
  • Formátuma: 2,5"
  • Olvasási sebessége: 540 MB/s
  • Írási sebessége: 520 MB/s
  • Külső csatlakozók: USB 3,0 (3,1 gen1)

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (teljes) 960 GB (0,96 TB)
Tárhely típusa SSD

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  JU301d1
Termékszám:  SL-E1BEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10