Oldal frissítése

Sony SRS-ZR7, fehér

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony SRS-ZR7, fehér

Sony SRS-ZR7

Autentikus zenehallgatás kompromisszumok nélkül

Élj át minden egyes hangot

A modern technológiák, eszközök és zene őrültjeinek, a Sony elhozta a legújabb vezeték nélküli hanszóróját, amely megfelel a legszigorúbb követelményeknek. A Sony SRS-ZR7 legfőbb előnye a kitűnő hangzásvilága, az alacsony energiafogyasztása (30 W) és a modern kialakítása. Továbbá, úgy lett megtervezve, hogy szépen beleilleszkedjen a gyönyörű otthoni környezetbe.

Design
A design, amely elkápráztat

Áramvonalas sziluettjét és sima felületét úgy alakították ki, hogy tökéletesen simuljon bele környezetébe, de mégis kitűnjön és a figyelem középpontjába kerüljön minimalista kialakításával.

Zvuk s vysokým rozlišením
Tökéletes hangzás

A digitális erősítő és a speciális hangsugárzó képes lejátszani a stúdióminőségű, nagy felbontású zenefájlok legapróbb részleteit is.

2.2k systém reproduktorů
Sztereó hangzás

A két központi hangszóró tiszta, de egyben mély dallamok lejátszására képes. A két erőteljes mélynyomó pedig gondoskodik a dinamikus basszushangokról.

LDAC
LDAC

Az LDAC technológia biztosítja a jobb vezeték nélküli zenehallgatást, hogy a hangzás pontosan olyan legyen ahogy azt az előadó valójában megálmodta.

Podpora více než 100 aplikací
Páratlanul kényelmes streaming

Streamelj zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat több, mint 100 audioalkalmazás segítségével. Rendelkezésedre áll, például a Google Play Music és a Spotify is.

Chromecast
Chromecast

A Chromecast built-in lehetővé teszi a kedvenc zenei szolgáltatások streamelését valamelyik személyes készülékedről az audioeszközre.

NFC
NFC

Csak érintsd az okostelefonodat vagy más, NFC technológiával rendelkező készülékedet a hangszóróhoz és már indulhat is a zenehallgatás.

SongPal Link
SongPal Link

A SongPal Link alkalmazás lehetővé teszi a vezeték nélküli streamelést és zenemegosztást az egész lakásban. Így más-más zene szólhat a különböző helyiségekben.

A SongPal Link segítségével csoportba rendezheted a Sony hangsugárzókat és hangszórókat, majd egyszerűen streamelhetsz a különböző zenei szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy DLNA-ról.

Snadné spárování více reproduktorů

Hangolódj rá bármikor saját zenei világodra a speciális, többhelyiséges streaming egyszerű beállításának köszönhetően.

Flexibilní používání
SPECIFIKÁCIÓK
  • HANGSUGÁRZÓTeljes tartomány: 2× 45 mm-es átmérőjű
    Subwoofer/mélynyomó: 2× 65 mm-es átmérőjű
  • HANGMÓDOKClear Audio+, DSEE HX
  • ÁRAMELLÁTÁSHálózati adapter
  • INTERFÉSZEthernet, Sztereó minidugasz (BE),
    USB A, USB Bm HDMI (ARC)
  • TÖMEG1,8 Kg
  • TELJESÍTMÉNY30 W
 
Kód:  GS476p1
Termékszám:  SRSZR7W.EU8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10