Oldal frissítése

Sony Sport WI-SP510 - fekete

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Sport WI-SP510 - fekete

Sony Sport WI-SP510

Vegyél részt legteljesebben az edzésen a Sony Sport WI-SP510 segítségével

Páratlan tisztaság

Élvezd a kiváló hangzást és a jó basszust a Sony Sport WI-SP510 vezeték nélküli fülhallgatóval. Legfeljebb 15 órás működéssel a fülhallgató egyetlen töltéssel támogatja a teljesítményed. A mágneseknek köszönhetően könnyedén hordozhatod a fejhallgatót kusza kábelek nélkül. Az ergonómikus kialakítás és a függőív biztosítja a szilárd és kényelmes fogást. A Sony Sport WI-SP510 IPX5 védelemmel is rendelkezik, így egyszerreélvezheted a kiváló sportteljesítményt és hallgathatsz zenét. Fekete színben elegáns kiegészítőként szolgál.

Sony Sport WI-SP510
A Sony sport WI-SP510 vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői
  • A Sony fejhallgató akár 15 órás hallgatási időt kínál
  • A mágnes megakadályozza a kusza kábeleket
  • Az extra basszus funkció hangsúlyozza a basszust
  • Csatlakozás a telefonhoz Bluetooth-on keresztül
  • A gombok és a hangvezérlés megkönnyíti a zene lejátszását vagy a hívások kezelését
  • Magas ellenállósága miatt képes kezelni a heves esőzéseket és verejtékeket
Sony Sport WI-SP510
Ne félj a víztől

A Sony sport WI-SP510 vezeték nélküli fejhallgató nem bánja a vizet. Ha edzés közben elkap az eső, akkor ne ess kétségbe, a fejhallgató képes kezelni. A kemény edzés után is ellenáll az izzadtságnak vagy a folyó víz alatt történő öblítésnek.

Sony Sport WI-SP510
Hosszan tartó elemek

Tervezhetsz egy igazán kimerítő edzést, mert a Sony Sport WI-SP510 fejhallgató akár 15 órát is képes egyetlen töltéssel tartani.

Sony Sport WI-SP510
Rögzített Sony fejhallgató-tartó

A Sony Sport WI-SP510 vezeték nélküli fejhallgató háromdimenziós, ívelt kialakítású és puha párnázott boltívvel rendelkezik, így biztonságos és kényelmes viselet.

Sony Sport WI-SP510
Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató

A Sony sport WI-SP510 fejhallgató az EXTRA BASS technológiának köszönhetően tökéletesen sűrű basszust biztosít. Annak érdekében, hogy a fejhallgató jól illeszkedjen, rugalmas lágy szíjjal vann ellátva, amely a nyakadban ül, így nem is veszi észre. Az előnye a mágneses vége is, amelynek köszönhetően összecsukhatod a fejhallgatót, és nem kell attól tartanod, hogy a kábel összecsavarodik, vagy elveszik.

A Sony sport WI-SP510 vezeték nélküli fejhallgatót a gombokkal lehet kezelni. Ezek megkönnyítik a dalok böngészését, a hangerő beállítását, a kihangosító nélküli hívások fogadását vagy a telefon hangvezérlésének gyors elérését.

Sony Sport WI-SP510

Egy gombnyomással a Sony sport WI-SP510 lehetővé teszi a hangvezérlés használatát, hogy okostelefonod csak a hangoddal vezéreld. Ugyanígy telefonhívást is fogadhatsz. A beépített mikrofonnak köszönhetően minőségi beszélgetést élvezhetsz a Sony sport WI-SP510 fejhallgatóval anélkül, hogy telefonod ki kellene venned a zsebedből.

Sony Sport WI-SP510
Sony Sport WI-SP510
Minőségi hang a Sony fejhallgatóból

Az alacsony hang késleltetésnek és az optimalizált antennáknak köszönhetően, amelyek stabil Bluetooth-kapcsolaton keresztül továbbítják a hangot mindkét fejhallgatóhoz, élvezheted a minőségi hangot. A Sony Sport WI-SP510 extra basszus funkciót kínál, amely biztosítja az erős alacsony frekvenciájú hangot és fokozza a basszust. Élvezd a minőséget kedvenc előadóid hallgatása közben.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPx5
További tulajdonságok Cserélhető fülpárnák

Hangzási jellemzők

Hangszóró mérete 12 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 15 óra

Tömeg

Tömeg 30 g
Kód:  RO980d5e
Termékszám:  WISP510B.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15