Oldal frissítése

Sony SmartBand Talk SWR30 Fekete

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SmartBand Talk SWR30 Fekete

Intelligens karkötő Sony elengedhetetlen társa tevékenységének ellenőrzésére, hogy hajtsa végre a nap folyamán. 

Mindig mozgásban

SmartBand Talk mutatja, hogy mit jelent az, hogy valóban a kéz nélküli telefonálás. Csukló mindig megtalálsz, amire szükség van a hívások kezdeményezésére és fogadására. Csak egy gombnyomásra, és fogadja a hívást. Ez már nem kell eltávolítani az okostelefon ki a zsebében vagy a táskájában. Beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszik a természetes hívást. Amikor hívás érkezik karkötő rezeg, de lehet, hogy kezdeményezi a hívást.

Íves E-Ink kijelző könnyen olvasható még közvetlen napfényben, és rendkívül alacsony fogyasztás. Az eszköz segítségével akár három napig egyetlen feltöltéssel. A kijelzőn megjelenik a karkötőt üzenetek és egyéb jelzések. Maradjon kapcsolatban és ne hagyja ki a fontos információkat.

Örökítse meg életét

Mint a sport, és szeretné, hogy egy tökéletes áttekintést a tevékenységét? Talk SmartBand rögzítésre, ha futott, sétált, sőt, ahogy alszik. Az E-Ink kijelző, akkor kövesse nyomon az edzés. Segítségével Lifelog létrehozhat egy könyvjelző élet könyvjelző, és rögzítse a tevékenységeket.

Ez a lap is használható rögzítésére hangjegyzet karkötő és nyugodtan futásidőben. SmartBand Talk SWR30 is támogatja hangutasítások hat nyelven a kényelmes kezelhetőség kéz nélkül. Ötvözi karkötő és alkalmazások Lifelog vehetünk fel egész nap - később játszhatsz bármelyik napon, vagy ossza meg barátaival. Megjeleníteni, hogyan mozgott, milyen képeket vette, és hogyan kommunikálnak a világgal.

adott stílus

Ne viseljen egy órát marad. Karkötő SmartBand Talk lehetővé teszi a cseréjét színes szíjak pontosan az Ön igényei szerint. Be kell, hogy legyen okos az ülésen? Csatlakoztasson egy fekete szíjjal. Megy sport munka után? Válasszon a kedvenc színe, és készen áll, hogy csúcsteljesítményt. Karkötő SmartBand Talk SWR30 egy intuitív interfész, amely lehetővé teszi, hogy váltani a funkciók és a megjelenítési módok között. Továbbá, nem kell aggódni az eső - karkötő vízálló, akár 1,5 méter (IP68). Az ajánlat két méretben karkötő (kis és nagy).

Műszaki adatok:

kompatibilitás:
Karkötő SmartBand Talk SWR30 Lifelog és alkalmazások Android optimalizált Android 4.4 vagy újabb.

Szín:
fekete

vízálló:
A mélysége 1,5 m (IP68)

hangszedők:
gyorsulásmérő
magasságmérő

csatlakozás:
Bluetooth® 4.0
Micro USB

Opcionális tartozékok:
Karkötő különböző színekben (külön megvásárolható)

követelmények:
Android 4.4 KitKat
Alkalmazások SmartBand Talk
Lifelog
Intelligens Csatlakozás

Controls:
Hangvezérlés, megérinti és gesztusok
mikrofon
Gomb On / Off

elemek:
70 mA (maximum 3 nap használat)

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  SOM3050a3b
Termékszám:  1291-6169
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05