Oldal frissítése

Sony SHAKE-X30D

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony SHAKE-X30D

A masszív hangzás és a bátor formaterv minden párt középpontjává teszi ezt a rendszert. A Sony SHAKE-X30D jó teljesítményt nyújt a bőr alatti légkör megszerzése érdekében. A kifinomult 2 utas hangsugárzókkal az erős zenei teljesítmény garantált a kiváló minőségű reprodukálásra, még nagy mennyiségben is . Élvezni fogja a zenét a teljességben. Mi több, a hangvisszaadás a fényhatásokat kíséri, és DJ effektek is vannak.

A Sony SHAKE-X30D audiorendszer legfontosabb jellemzői

  • A rendszer a zene szerelmeseinek és a felek számára
  • A precíziós reprodukció két sávra van osztva minden sávban
  • Hangnyomás kürt a masszív basszusra a szobában
  • DJ és fényhatások, karaoke mód (zeneszám elnyomás)
  • Alkalmazás különböző forrásoApproxól származó zene vezérléséhez és kényelmes lejátszásához
  • Azonnali NFC-kapcsolat Bluetooth-on keresztül (LDAC átviteli támogatás)
  • A DSEE visszaállítja a digitális zene részleteit
  • A ClearAudio + automatikusan beállítja a hangot az egyértelműség érdekében
  • Csatlakoztasson több SHAKE egységet a Party Lánc létrehozásához,

A Sony SHAKE-X30D látványos hangzása

A teljes zenekar hallhatóságának hangsúlyozása 3 utas hangsugárzókat hozhat létre. Az egyedülálló Pressure Horn hangszóró több nyomást eredményez, mint a klasszikus mélynyomó, növelve a hangerőt. A mélysugárzó szilárd kúpos membránja erős rezgésekkel is megtartja formáját - így hangos, tiszta, torzításmentes basszushangokat eredményez, amelyeket valóban érezhet . Ha azonban egy jelentésben kevés a teljesítménye, szinkronizálhat a következő sorozattal.

A zenei hordozók portfoliója

Zene lejátszása okostelefonról, laptopról vagy egyéb eszközről Bluetooth-on keresztül - kábelek használata nélkül. Az NFC technológiával csak egy érintéssel érhető el a Sony SHAKE-X30D és készen áll. Lejátszáshoz USB-tároló és CD és DVD optikai lemezek állnak rendelkezésre, így filmek vagy zeneszámok is kiadhatók a táncok ihletésére. Egy pár USB port nemcsak lehetővé teszi, hogy zenét játsszon le a csatlakoztatott USB eszközökről, hanem rögzítse azt is. Tetszik a jelenleg lejátszott zeneszám? Csatlakoztassa a második USB tárolót és töltse fel a zenét.

Telefon, mint a Sony SHAKE-X30D illesztőprogram

Irányítsd a párt táncparketten egy különleges Fiestable alkalmazást. Töltsd le az okostelefonra, és élvezd a vezeték nélküli vezérlést a Sony SHAKE-X30D beállításokról egy buliján. Kapcsolja be a LED-es hangszórók színét, vagy kísérletezzen DJ-effektekkel és mikrofonos hanghatásokkal, és adja meg a pártnak a megfelelő hangulatot. A Music Center (korábban SongPal) segítségével minden kedvenc számod elérhetővé válik, függetlenül attól, hogy a számítógépen, a szerveren vagy a kedvenc zenei online szolgáltatásain tárolt.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 20 ×

Méret & súly

Lejátszó szélessége 455 mm
Lejátszó magassága 165 mm
Lejátszó mélysége 330 mm
Hangszóró szélesség 368 mm
Hangszóró magasság 585 mm
Hangszóró mélysége 391 mm
Kód:  GS580h1
Termékszám:  HCDSHAKEX30.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05