Oldal frissítése

Sony SDXC 128GB UHS-II

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SDXC 128GB UHS-II

Az UHS-II osztályba tartozó memóriakártya a sebességével megfelel még a legigényesebb követelményeknek is, ugyanis ez a jelenleg a legnagyobb teljesítménnyel bíró adattároló az elsőosztályú hordozható elektronikai eszközök részére, mint a digitális tükörreflexes fényképezőgépek, kamerák, professzionális tabletek vagy mobiltelefonok. Ha az Ön készüléke támogatja az UHS-II-t, akkor mostantól búcsút inthet mindenféle várakozásnak.

Legfontosabb jellemzők

  • A leggyorsabb SD kártya a világon
  • Nagy sebességű UHS-II adatátvitel
  • UHS-I kompatibilis
  • Tökéletes megbízhatóság és ellenállóság
  • Adatvisszaállító szoftver

Elszabadult sebességszörnyeteg

A lenyűgöző teljesítménnyel túllép minden lehetséges határt. A 299 MB/s írási sebesség könnyedén megbirkózik még a legnagyobb felbontású sorozatképekkel is, vagy akár az Ultra HD videó forgatásával magas képrátával. A 300 MB/s olvasási sebesség pedig garantálja az azonnali adatátvitelt a számítógépre, illetve az akadálymentes áttekintést. A mobil eszközökben pedig kiválóan alkalmas még a legigényesebb projektekhez is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek, Víznek
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DU251c3
Termékszám:  SFG1G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05