Oldal frissítése

Sony SDXC 128GB Class 10 Pro UHS-II 260MB/s

5 5 értékelés
35 790 Ft

Sony SDXC 128GB Class 10 Pro UHS-II 260MB/s

Ha nagy sebességű memóriakártyát keres digitális fényképezőgépébe vagy videokamerába, akkor érdemes megfontolni ezt a Sony eszközt. Nagy átviteli sebességű, tartós szerkezet, nagy kapacitás jellemzi, és nem utolsó sorban jár hozzá egy kiváló File Rescue szoftver.

Legfontosabb jellemzők

  • 260 MB/s olvasási sebesesség
  • File Rescue adat-helyreállító szoftver
  • Vízálló, ellenáll a röntgensugaraknak, rázkódásnak és a magas hőmérsékletnek

Folyamatos magas sebesség, nagy kapacitás és kiváló megbízhatóság

Nem kell többé sokat várnia, amikor fájlokat másol át a kártyáról a számítógépre és fordítva. Hála az akár 260 MB/s olvasási sebességnek, az adatok mozgatása alig néhány pillanat megtörténik. Nagy kapacitása pedig lehetőséget biztosít a hatalmas adatmennyiségek tárolására. Kiváló megbízhatóság és tartósság még intenzív használat mellett is, amely ellenáll a röntgensugaraknak, víznek, hőmérsékletnek és a rázkódásnak.

File Rescue szoftver

A Sony memóriakártyák tulajdonosok ingyenesen letölthetik a File Rescue szoftvert. Ez egy rendkívül hatékony eszköz ahhoz, hogy visszaszerezze sérült vagy elveszett adatait. Hála az egyszerű működésének és kiváló átláthatóságának mindenki könnyedén tudja majd használni. Ugyanakkor támogatja a XAVC egy 4K felbontású video formátumot.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Ellenáll Hőnek, Víznek, Ütődésnek, Röntgensugárzásnak
Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DU251c2g
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  SFG1M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05