Oldal frissítése

Sony SBH56 Bluetooth hangsugárzóval, ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SBH56 Bluetooth hangsugárzóval, ezüst

Az elegáns és stílusos SBH56 vezeték nélküli fejhallgató a népszerű és jól ismert Sony márka gyártásában teljesen megváltoztatja a telefonhívások fogadásának módját. Modern kialakításának köszönhetően divatos kiegészítőként is szolgál, és kiemeli a professzionális stílusod. A rendkívül tartós test biztosítja, hogy a fejhallgatót kényelmesen használhatod az otthonodban, az irodában és a szabadban egyaránt. A kompakt kialakítás és a vezeték nélküli Bluetooth és NFC technológiák lehetővé teszik, hogy a fejhallgató mindig veled legyen, még akkor is, ha telefonod éppen a másik helyiségben van.

A Sony SBH56 ezüst bluetooth fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató és hangsugárzó készlet (Bluetooth és NFC)
  • Beszélgetési idő legfeljebb 7 óra, töltési idő 2 óra
  • Android 4.4 és újabb verziókhoz, vagy iOS 9 vagy újabb verziókhoz
  • Távoli kamera exponáló gomb
  • 3,5 mm-es bemenet a könnyű fejhallgató csatlakoztatáshoz
  • C-típusú USB kábellel és három különböző méretű fülpárnával érkezik
  • Kompakt és tartós test
  • Ezüst dizájn

Kiváló hangátvitel a HD hangtechnológiával

Bár valóban miniatűr eszköz, a fejhallgató mégis fejlett és szabadalmaztatott HD hangtechnológiával rendelkezik, amely kivétel nélkül tökéletes hangátvitelt biztosít a hívások során. A mikrofon megakadályozza a visszhangot, a szél és egyebek okozta zajforrásokat, így kollégáid, a családtagok vagy ismerőseid mindig a lehető legjobb minőségben hallanak majd. A SBH56 vezeték nélküli hangsugárzó - fejhallgató kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék kezüket szabadon használni, illetve élvezik a legújabb technológia használatát. Biztosan örömmel nyugtázod, hogy más előnyös tulajdonságai mellett a készülék hosszú üzemidőre képes egy töltés után, amely csupán két óra hosszát vesz igénybe. 

További információ:
Beszélgetési idő:
7 óra
Zene lejátszási ideje:
6 óra
Hanghívás ideje:
3 óra
Készenléti idő készenléti állapotban:
250 óra
Töltési idő:
2 óra

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  SNYc06
Termékszám:  1307-4709
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15