Oldal frissítése

Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony RSX-GS9 Hi-Res + XMGS4 + XSGS1 autórádió

Most itt a lehetőség, hogy élvezze a furikázást a kocsijával a lehető legnagyobb mértékben. Ez a szuper erős, különleges audió rendszer biztosítja a gazdag és fülbemászó zenét a kocsijában. A dübörgő basszust vagy a finom cizellált zenét hallgatná szívesebben? Evvel a készülékkel mindkettőt megteheti. Az autórádió , erősítő és hangszórók  egyedülálló kombinációját kínálja a Sony.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló audio szett a Sony-tól, tökéletes akusztikával
  • Radio Bluetooth vezeték nélküli technológia és NFC One Touch
  • A rádió vezérlése közvetlenül egy okos készülékről, SongPal technikával
  • Négy csatornás dinamikus hangzás, erőteljes erősítő
  • Az eszköz kompatibilis a nagyfelbontású hanggal
  • Kiváló hang és egyedi design az eredeti hangszórókkal
  • Rugalmas telepítés a tökéletes akusztika

Pazar hang a hosszú utazások alatt

A Sony Hi-Res RSX-GS9 média vevő a zenehallgatás élményének új szintjét hozza el.  Ez a rádióvevő világszínvonalú alkatrészekből áll és a legújabb technológát vonultatja fel. Ez az első autórádió Direct Stream Digital (DSD) funkcióval, ami növeli a sávszélességet és kivételes nagyfelbontású hangzást hoz. A Bluetooth NFC technológia lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a rádiót egyetlen érintéssel, és szinte azonnal lejátszhatja kedvenc zenéit. Ezután a SongPal alkalmazás használatával  egyszerűen és intuitív módon szinkronizálhatja zenéit. Az alkalmazás Android és iOS kompatibilis.

Széles frekvenciatartomány

A Sony négycsatornás erősítője minden dalt a magasba röpít az autóban. Széles frekvenciatartomány és prémium összetevők garantálják a tökéletes audió minőséget minden hangerőn. A berendezés segítségével minden zenei stílust élvezhet. Kiváló sávszélessége dübörgő basszus hangokat kínál, mialatt a magas tartományban is hallhatja a finom hangokat, ami teljes élethű hangzást kölcsönöz a hangszóróknak. A Bi-amplifikáció (kettős erősítő)  külön erősíti a mély és a magas hangokat, amely tovább csökkenti a harmonikus torzítást. A hangerőt külön állíthatja a különböző frekvenciákon, így mindenki megtalálja a tökéletes finomhangolást minden dalnál.

Minőségi hangzás

Két Sony Hi-Res XS-GS1 hangszórót úgy tervezték, hogy a műszerfalon kapjanak helyet, azért, hogy szuperminőségű hangot adjanak. A döntött forma gondoskodik arról, hogy a hang visszaverődjön a szélvédőről, amivel a magas hangok szétterülnek az egész gépkocsiban. Az autóhifi 300W teljesítménnyel büszkélkedhet, valamint széles frekvenciatartománnyal, így a legigényesebb fanatikus is kényeztetve érezheti magát. Minden autóban más a műszerfal lejtése, ezért a telepítés során beállíthatja a megfelelő szöget a tökéletes hangzásért. 

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Csatlakozók USB, AUX / Line IN

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth, NFC
Tulajdonságok RDS
Funkciók Támogatás Apple készülékekhez
Támogatott formátumok MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA

Rádió

Tunerek FM

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 167 mm
Kód:  JW911dset
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05