Oldal frissítése

Sony PXW-Z100 Profi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PXW-Z100 Profi

A Sony márkájú professzionális fényképezőgépek sora a kényelmes felvételkészítéshez ergonómikusan kialakított PXW-Z100 Profi jelű új, könnyű, kompakt modellel bővült. Ez a nagyformátumú digitális kamera nagy  1 / 2.3" Exmor R típusú hátsó megvilágítású CMOS szenzorral van felszerelve. A szenzor képesultra-nagyfelbontású 4K (3840 × 2160) videófelvétel készítésére. 

Legfontosabb jellemzői

  • a kamera 4K felbontásban (3840 × 2160) forgat
  • a videofelvételt az SD/SDHC/SDXC kártyákon, de az XQD kártyákon is tárolja
  • 1/2.3" CMOS Exmor R szenzor hátsó megvilágítással biztosítja a kiváló minőségű képeket még nehéz körülmények között is
  • a kamera 60 képkocka másodpercenként sebességgel rögzít 4K felbontás mellett
  • az integrált objektív 20x zoomolást kínál
  • a kamera rendelkezik NFC és Wi-Fi kapcsolódással

Csúcsszínvonalú érzékelő

A méret feltétlenül számít. Ez akkor is igaz, ha a Sony márkájú kamera érzékelőjéről van szó. Ez egy nagy 1 / 2.3" Exmor R típusú CMOS szenzor hátsó megvilágítással, ami lényegesen javítja a felvétel érzékenységét. Az érzékelőt kifejezetten professzionális használatra fejlesztették ki és képes tökéletesen szép bokeh előállítására, ami kiemeli a felvett témát. Ezzel együtt ez a szenzor magas fényérzékenységet is előidéz, így csúcsminőségű felvételeknek örülhet minimális zajjal még gyenge fényviszonyok mellett is. 

Mindig minőségi videó

Dokumentumfilmeket, filmeket, televíziós reklámokat és még sok mást felvehet ezzel aSony márkájú professzionális kamerával.  A kamera a Sony XAVC felvevő formátumot használja. Az MPEG-4 AVC / H.264 kompressziót alkalmazza a videó HD (1920x1080), QFHD (3840 × 2016) és 4K (4096 × 2160) rögzítésére. 4K-ban a felvételek 50p vagy 60p felvételi frekvenciával készülhetnek. A videó rögzíthető egyidejűleg vagy folyamatosan két SD/SDHC/SDXC (AVCHD esetén) kártyára vagy XQD kártyákra (XAVC esetén), amihez a kamerában két slot található. Minden jó kamerának be kell jutnia elképzelhetetlen helyekre is, és mindenféle szögből tudnia kell forgatni, amit a kézi felvételkészítés tesz lehetővé. A kereső könnyen testre szabható, hogy megfeleljen a forgatás egyéni igényeinek. Ha a kereső nem lesz elegendő, akkor használható a 3,5" kijelző.

Minőségi lencse valódi forgatáshoz

A vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolódás lehetővé teszi a videók vezeték nélküli átvitelét intelligens eszközökre, a szociális hálózatokba, vagy feltöltheti a felhőbe. A leforgatott felvétel lejátszásán kívül az intelligens eszközök segítségével Wi-Fi útján távirányítással beállíthatja a fókuszt, zoomolást, az árnyékolást, valamint a felvétel elindítását vagy megállítását. A kamera 4K módban működő széles látószögű 30 mm-es G Lens objektívvel van felszerelve vagy 4K és Full HD felbontású 31,5 mm-essel, amivel már nekikezdhet az igazi filmezésnek. A motorikus 20x zoom, amivel az objektív rendelkezik, megadja azt a pontosságot és minőséget, amit a 4K formátumok megkövetelnek. 

 
Kód:  OT173k
Termékszám:  PXWZ100/C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20