Oldal frissítése

Sony PXW-X70

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PXW-X70

 Az új, könnyű és kompakt PXW-X70 videokamera 4K minőségű képfelvételt tesz le egyetlen operatőr kezébe. Az ergonómikus formai kialakítása könnyűvé és kényelmessé teszi a képrögzítést. A PXW-X70 használja a 1.0 típusú Exmor R™ CMOS érzékelőt, amely 4K felbontásra képes (4096 x 2160). A zökkenőmentes lassú vagy gyors mozgás felvételéhez rendelkezésre áll full HD minőségben bármilyen extra feldolgozási eljárás nélkül. Nagyfokú érzékenység és fantasztikus felbontás, amely 14.2 millio effektív képpontot tartalmaz, meglepő részleteket és színeket jelenít meg még gyenge fényviszonyok mellett is. 

Legfontosabb jellemzői

  • 4K felbontású (3840 × 2160) kamera
  • A videofelvétel SD / SDHC / SDXC-n tárolható
  • 1" Exmor R™ CMOS érzékelő biztosítja a kiváló minőségű képfelvételt 30 képkocka/ s sebességgel
  •  A minőségi Carl Zeiss Vario Sonnar T* objektív 12-szeres optikai nagyítást kínál
  •  NFC és Wi-Fi kapcsolat funkciók

Profi érzékelő

A PXW-X70 magában foglal egy 1.0 típusú Exnor RCMOS érzékelőt, amely nagyjából ugyan az méret, mint a Super16mm -es filmkocka. hogy elérje a nagy felbontást, nagy érzékenységet, alacsony zajt és a széleskörű dinamikus tartományt. Az érzékelő speciálisan a professzionális fotósok számára lett kifejlesztve, így még a nehéz körülmények között is elvárhatja a magas minőségű felvételeket.

Kiváló minőségű videó

Készítsen dokumentumokat, filmeket vagy televíziós reklámokat ezzel a profi kamerával. A video felvevő lehetővé teszi a XAVC 4K (QFHD) 100Mb/s felvételt 30/25/24 képkockával, plusz MPEG HD422 50 Mb/s és MPEG HD420-sel még több felvételi lehetőséget biztosítva. Az UHD (3840 x 2160 ) -vel felvételt lehet készíteni akár 30 képkocka/ s sebességgel. A videofelvevő kompatibilis az SD/SDHC/SDXC-el, amely bármelyik bemeneti kártyanyílásba behelyezhető a kettő közül. A PXW-X70 ugyan olyan módon használható, mint a hagyományos kézi típusú kamerák. A tartalom felvehető minimális számú személyzettel a képkereső vagy a 3.5" képátlójú kijelző használatával.

Magas minőségű objektív

A vezetéknélküli Wi-Fi lehetővé teszi a videó átvitelt az okos készülékekre, a közösségi hálózatokra vagy feltöltheti a felhőbe. Fókusz beállítás, élességállítás, rekeszbeállítások és 'felvételt indít/leállít' funkciók mind vezérelhetők távoli eléréssel is az okostelefon vagy tablet böngésző funkcióját használva. Szintén használhatja az NFC funkciót is a vezeték nélküli kapcsolathoz. A kamera fel van szerelve egy kiváló minőségű Carl Zeiss Vario Sonnar T* objektívvel, amely 12x-szeres optikai nagyítást kínál 4K formátumban.

 

Paraméterek

Érzékelő mérete 1"
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 20 Mpx
Optikai zoom 12 ×
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Felvétel maximális hossza 120 perc
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI, Külső mikrofon
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-FV70
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 1 400 g
Szélesség 12,07 cm
Magasság 10,35 cm
Mélység 27,43 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Töltőkábel/adapter, Napernyő, Tartó, Objektív sapka, Távirányító
Kód:  OT173e
Termékszám:  PXWX70/C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20