Oldal frissítése

Sony PXW-X160 Profi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PXW-X160 Profi

A professzionális termék sorozat egy újabb könnyű, kompakt modellel bővült, Sony PXW-X160 profi videokamerával, melynek kényelmes ergonómikus kialakítással kényelmes felvételeket lehet készíteni. 

 Ez a nagy formátumú digitális videókamera három 1/3 "Exmor CMOS érzékelővel van ellátva, mely képes Full HD felvételeket készíteni. A kamera célközönsége profi videósok, akik gyakran gyengébb fényviszonyok között kényszerülnek felvételeket készíteni. 

         Legfontosabb jellemzői

  • felvételek Full HD felbontásban (1920 × 1080)
  • videofelvételt tárolása SD / SDHC / SDXC és SxS
  • hármas 1/3 "Exmor CMOS érzékelő biztosítja a kiváló minőségű képeket még nehéz körülmények között is
  • videofelvételek rögzítése XAVC codek-re történik, vagy AVCHD és DV
  • gyors zoomolás 25 ×

                 Csúcs szenzor 

A méret feltétlenül számít. Ez akkor is igaz, hogy a fényképezőgép érzékelője van a Sony. Trinity 1/3 "Exmor CMOS-érzékelő, a kamera, amelyet kifejezetten a professzionális felhasználásra. Ezeket az érzékelőket a professzionális használatra fejlesztettek ki, és kiváló felbontású és természetesen a széles dinamikus színskálát.Együtt így ez a szenzor is magas fényérzékenység, így várom, hogy fel képeket még gyenge fényviszonyok mellett minimális zajjal. 

       Adatok mentése két kártyára 

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok mást forgathatunk a professzionális Sony videokamerával. A felvételek a kamera codek-be XAVC, illetve AVCHD és DV-be menti el. Videó rögzíthető egyidejűleg és folyamatosan két SD / SDHC / SDXC vagy SxS kártyára, melyre 2 csatlakozó is rendelkezésre ál.  Minden jó kamera esetében elengedhetetlne hogy kéz üzemmódból is lehessen használni, hiszen gyakran előfordul, hogy elképzelhetetlen helyekről, szögekből kell felvételt készíteni. A keresőt könnyen testre szabhatja. Amennyiben a kereső nem bizonyosul elegendőnek, egyszerűen lehet csatlakoztatni a 3,5" kijelzőt.

Széles látószögű objektív gyors 25x zoommal büszkélkedhet.  Az objektívet három élességi gyűrű segítségével könnyen vezérelheti.  

 
Kód:  OT173e5
Termékszám:  PMW-X160/C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15