Oldal frissítése

Sony PXW-FS7K

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony PXW-FS7K

A Sony professzionális fényképezőgépek családja bővült egy új, kompakt modellel, a PXW-FS7K-val, amely a kényelmes felvételkészítés érdekében ergonomikus kialakítású. Ez a nagy formátumú digitális videó-kamera, felszerelve a CMOS Exmor Super 35 érzékelővel, képes ultra-nagyfelbontású, 4K (3840 × 2160) videókat rögzíteni. Az ISO 2000 érzékenységgel és 14 apertúra-számmal rendelkező dinamikus tartománnyal kiváló minőségű felvételeket tudsz készíteni még gyenge fényviszonyok mellett is. A kész videóidat gyors XQD kártyákon tárolhatod.

Legfontosabb jellemzői

  • videó-kamera, ami 4K felbontással (3840 × 2160) készíti felvételeit
  • a videofelvételt nagyteljesítményű XQD vagy az SD kártyákon tárolhatod
  • a Super 35 filmérzékelő biztosítja a kiváló minőségű képeket még gyenge megvilágítási  körülmények között is
  • a kamera akár 180 fps (kép / másodperc) sebességgel, Full HD-ben tud dolgozni
  • a vízálló és porálló objektívek 4,8 –szoros zoom-ra képesek
  • E-bajonettes lencsék (az A-bajonettes objektívek egy opcionális adapteren keresztül használhatóak)
  • a kamerán van GPS, NFC és Wi-Fi csatlakozás

Csúcs érzékelő

A méret feltétlenül számít. És ez ennek a Sony kamerának az érzékelőjére fokozottan is igaz. Ez a kamera rendelkezik egy Super 35-ös film-érzékelővel, amely képes produkálni egy tökéletesen szép mélységélességet, kihangsúlyozva a központi témát. Ezzel együtt ez a szenzor magas fényérzékenységgel is bír, így csúcskategóriás felvételekre számíthatsz minimális zajjal, még gyenge fényviszonyok mellett is. Harmadsorban a nagyobb lencséknek szélesebb a látószöge, mint a többi objektívnek, s ezek 4,8 –szeres zoom-ra képesek. 

Super Slow mozgóképek

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok hasonló alkotás tartozik abba a körbe, amely ennek a professzionális  Sony videó-kamerának a használatát igényli. A videók készítését az XAVC Intra kodek és az XAVC Long kodek végzi, akár 180 fps (kép / másodperc)  szkennelési sebességgel, Full HD felbontásban. Amikor a forgatás UHD-ban történik (3840 × 2160), akkor lehet rögzíteni a sebességet akár 60 fps (kép / másodperc) –nél is. A videó rögzíthető egyidejűleg is és folyamatosan is két XQD kártyára, amely célból a kamera két nyílással rendelkezik.

Professzionális dokumentumfilmeseknek

Minden jó kamerának el kell érnie a nehezen elérhető helyszíneket, és tudnia kell felvételt készíteni mindenféle szögből. Ez a kamera lehetővé teszi, hogy a kezedből készíts felvételt. A kamera nagyon jól ki van egyensúlyozva a vállról történő forgatáshoz is. A keresőt is könnyen testre tudod szabni úgy, hogy megfeleljen az egyéni, speciális forgatási igényeidnek. Ha a kereső nem elegendő, akkor használhatod a 3,5 hüvelykes kijelzőt is.

Minőségi lencse valódi filmforgatáshoz

A kamera beépített GPS-vevővel és WiFi csatlakozással is rendelkezik. Használhatod a vezeték nélküli NFC csatlakozást is. Alapértelmezésben a kamera el van látva egy G-Full-Frame lencsével, amely ellenáll a pornak és nedvességnek, és ez lehetővé teszi, hogy valóban filmet forgass. A kamera motoros zoom lencséje precizitást és minőséget biztosít, amit a 4K formátum el is vár. 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 8,3 Mpx
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli, GPS

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, XQD
Támogatott video formátumok H.264, MPEG
Felvétel maximális hossza 112 perc
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony BP-U30, Sony BP-U90, Sony BP-U60
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2,94 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 2 kg
Szélesség 15,6 cm
Magasság 23,9 cm
Mélység 24,7 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma USB kábel
Kód:  OT172b1
Termékszám:  PXWFS7K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05