Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Sony PS4 Platinum Wireless Headset

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PS4 Platinum Wireless Headset

Kiváló fejhallgató szenvedélyes játékosoknak, a zene szerelmeseinek, vagy filmőrülteknek. Ez a stílusos Sony PS4 Platinum Wireless Headset készülék kielégíti még a legigényesebb felhasználókat is, és azokat, akik többféle szabadidős tevékenységért is rajonganak.

Sony PS4 Platinum Wireless Headset fejhallgató igényeseknek

  • Lenyűgöző design
  • 3D Audio a kiváló hangzásért minden irányból
  • Hosszan tartó használat esetén is kényelmes viseletet biztosít
  • A nagyméretű, 50 mm-es hangsugárzók tiszta és összetett hangzást nyújtanak
  • Beépített mikrofon zajszűrővel
  • 3,5 mm-es jack PlayStation VR-ral és mobileszközökkel való használathoz
  • Lehetőség a megfelelő lejátszási mód kiválasztására
  • Akár 8 órás lejátszás egyetlen töltéssel
  • Stílusos összehajtható design

Földöntúli hangzás

A 7.1 virtuális térhangzásnak köszönhetően tökéletes és kristálytiszta hangzásban lehet részed. A fejhallgató hihetetlen háttérhangzást generál zenehallgatás közben, tele dübörgő basszussal, lenyűgöző magasságokkal és gyönyörű középhangokkal. Filmezés és játék közben úgy érezheted magad, mintha az események középpontjába kerültél volna. A felrobbanó gránátok, a lövedékek zaja vagy az ellenség suttogása elképesztően élethűen hallatszik, és megsokszorozza a játékélményt. A Headset App segítségével különféle játék- vagy lejátszási módokat tölthetsz le, amelyek kifinomult hangzást biztosítanak.

A beépített, zajszűrővel ellátott mikrofonon keresztül könnyedén kommunikálhatsz a csapattársaiddal, és mindig egy lépéssel az ellenség előtt járhatsz. A Sony fejhallgatója továbbá használható Skype-oláshoz, vagy egyéb chat alkalmazáshoz is.

Headset, amely téged is lenyűgöz

Ez a fejhallgató hosszan tartó és kényelmes viselésre lett kifejlesztve. A bélelt belsővel rendelkező zárt fülkpárna kellemesen simul a fülre. A műanyag fejhíd finoman csatlakozik a készülékhez, így szinte nem is érzed, hogy rajtad van. A fejhallgató egyetlen töltéssel akár 8 órás audioélményt is képes biztosítani. A töltöttségi állapotot és a hangerőt a képernyőn ellenőrizheted. A zenehallgatás, filmezés és játék közötti választás szintén egy remek opció. A termék kompatibilis PlayStation 4, PlayStation 3 vagy hordozható PlayStation Vita készülékkel.


Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 7.1-es térhangzás
További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Platform

Platform PC, PlayStation 4
Kód:  MSX023h
Termékszám:  PS719812753
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20