Oldal frissítése

Sony PS4 Gold Wireless Headset

4,7 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PS4 Gold Wireless Headset

Megérkezett végre a Sony PS4 Gold Wireless Headset a vérbeli gamerek, a jó zenéket imádó audiofilek és a filmek szerelmesinek nagy örömére. Ez a stílusos és elegáns, fekete színben pompázó fejhallgató képes kielégíteni a legigényesebb felhasználók esztétikai és hangzásvilág béli követelményeinek legmagasabb elvárását is, nem csak egyfajta tevékenységhez.

A Sony PS4 Gold Wireless Headset legfontosabb jellemzői

  • Lenyűgöző design
  • Kényelmes a viselete még hosszú időn keresztül is
  • Integrált mikrofon zajszűrővel
  • Fület gyönyörködtető, kiemelkedő hangminőség
  • Kiválaszthatod a megfelelő hallgatási módot
  • Akár 8 órányi üzemidő feltöltésenként

Egy másik világbéli hangzásvilág

A Virtual Surround Sound 7.1 technológia tökéletes és tiszta hangzást biztosít a fejhallgatónak. A Sony PS4 Gold Wireless Headset leírhatatlanul gyönyörű hangzásvilágot kínál a zenehallgatáshoz az erőteljes mély basszustól kezdve a lenyűgöző és éles magas hangokon át, a kristálytisztán megszólaló középhangokig. Úgy érzed majd magadat játék és filmezés közben, mintha egyenes a film közepébe csöppentél volna. A robbanó gránátok, a süvítő golyók és az ellenség suttogásai hallatán elfogsz ámulni a kivételes hangzás minőségén, amely megsokszorozza a játékélményt és filmes élményt. A Headset applikációján keresztül számos játékra vagy zenehallgatásra tervezett módot tölthetsz le, amelyek kifinomult hangzást biztosítanak.

Mindig egy lépéssel az ellenfeid járhatsz az integrált mikrofonnal, amely zajszűrővel is rendelkezik, így mindig tisztán és könnyedén kommunikálhatsz a csapattársaiddal. Természetesen használható Skype-on történő beszélgetéshez vagy bármilyen egyéb hangalapú kommunikációs alkalmazásban is a beszélgetésekhez.

Lenyűgöző, játékra tervezett fejhallgatók

A Sony PS4 Gold Wireless Headset-et úgy tervezték, hogy hosszú távú viselése se okozzon kényelmetlen érzetet. Bélelt fülpárnáinak köszönhetően komfortosan nyugszik a fül körül A műanyagból készült híd kényelmesen csatlakoztatja a készüléket a fejedhez, és szinte nem is fogod úgy érezni, hogy egyáltalán viselnéd. A fejhallgató akár 8 órányi üzemidőt is kínál egyetlen töltéssel. Ellenőrizheted a töltési állapotát és hangerejét a konzol képernyőjén. Sokoldalúsága nagyszerű választássá teszi a játék, a film vagy a zenehallgatás közötti váltott használatra. A termék a PlayStation 4, PlayStation 3 vagy hordozható PlayStation Vita eszközökkel kompatibilis. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Rádiófrekvenciás

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 7.1-es térhangzás

Mikrofon jellemzők

Irányjellemző Kör

Tömeg

Tömeg 230 g

Platform

Platform PC, PlayStation 4
Kód:  MSX023j
Termékszám:  PS719455165
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05