Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Gleccser fehér

4,9 1 190 értékelés
24 890 Ft

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Gleccser fehér

Gamepad Dualshock 4 V2

A Dualshock 4 V2 a Sony PlayStation 4 kontroller modern változata. A legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak a tartós anyagok, a továbbfejlesztett érintőpad, a "share" gomb, és a hibátlan ergonómia is.

Egyedi vezérlési lehetőségek

Élvezd a Dualshock 4 V2 kínálta egyedülálló vezérlést. A giroszkóp és a gyorsulásmérő pontosan rögzíti a kontroller pozícióját, és az érintőpaddal együtt forradalmi újításokat hoz a PlayStation 4 játékkonzol vezérlésében. Nem hiányzik a valósághű visszajelzés sem, amiről az intenzív rezgések gondoskodnak. Emellett a kontroller beépített hangszóróval és univerzális fénysorral is rendelkezik.

A Dualshock 4 V2 kontroller kiváló minőségű

Az eredeti Dualshock 4 V2 kontroller a Sony PlayStation 4 konzolhoz egy elsőosztályú termék. Ezt a kidolgozott ergonómia és a kiváló minőségű alapanyagok is bizonyítják, amelyek ellenállnak a szennyeződéseknek és a durvább bánásmódnak is. Mivel a kontroller vezeték nélküli, a hosszú élettartamot a beépített akkumulátor biztosítja, amit könnyű feltölteni játék közben is a microUSB csatlakozón keresztül.

Osszd meg az élményeidet egy gombnyomással

A Sony Dualshock 4 kontroller egy speciális "share" gombbal is el van látva, amellyel nem csak felvételeket rögzíthetsz a játékból, de meg is oszthatod ezeket a barátaiddal. A gamepad felületén egy 3,5mm-es audio jack is található, amibe közvetlenül csatlakoztathatod a fejhallgatódat, hogy teljesen megszabadulj a PlayStation 4 konzolhoz való vezetékes kapcsolattól.

Paraméterek

Platform

Platform PS4

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), microUSB (a vezérlőn)

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész USB, Bluetooth

Méretek

Szélesség 161 mm
Magasság 100 mm
Mélység 57 mm

Tömeg

Súly 210 g

Szín

Szín Fehér

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Háttérvilágítás, Analóg stick, Hangszóró
Gombok száma 16 ×

Elem

Akkumulátor Integrált
Kód:  MSX021p
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS719894650
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15