Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - ezüst

4,8 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - ezüst

Ez a vezeték nélküli kontroller a Sony második generációs PlayStation 4-eséhez elődeihez képest fejlettebb érintőképernyővel, valamint a játékok eseményeire reagáló fénycsíkkal van ellátva. Emellett az új kialakítása ellenállóbá és könyebben kezelhetővé teszi. A remek játékélményért a hat tengelyes mozgásérzékelő, a három tengelyes gyorsulásmérő és a háromtengelyes giroszkóp felel. Ezek érzékelik a mozgást és a forgást bármely irányban. Ezen kívül beépített hangszórókkal van ellátva, melyek kiválthatóak a 3.5 mm-es jack-en keresztül csatlakozó fülhallgatóval. Mindezeknek a fejlesztéseknek és funkcióknak köszönhetően ez a legkényelmesebb és legintuitívabban használható Sony kontroller.

Főbb jellemzők

  • Funkcionális kialakítás, matt külső
  • Mozgásérzékelés
  • Beépített hangszóró
  • Javított touchpad
  • Vibrációs visszajelzés
  • Fejhallgatócsatlakozó
  • Képek megosztásához nyomja meg a "share" gombot

Oszd meg a játékban elért teljesítményed

A "share" gomb használatával egyszerűen készíthet képeket játékáról, melyek automatikusan megosztásra kerülnek barátaival. Nincs szükség hosszadalmas feltöltésre, a kontroller egy pillanat alatt elintéz mindent Ön helyett.

Csatlakozók:
(USB Micro B), kiegészítő port, egy csatlakozó sztereó fejhallgatóhoz (3,5 mm jack)

Kód:  MSX021r
Termékszám:  PS719895657
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15