Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green

4,9 1 198 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green


Gamepad Dualshock 4 V2 - Alpine Green

A Dualshock 4 V2 Alpine Green a Sony PlayStation 4 kontroller modern változata. A legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak a tartós anyagok, a továbbfejlesztett érintőpad, a "share" gomb, és a hibátlan ergonómia is.  


Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green

Egyedi vezérlési lehetőségek

Élvezd a Dualshock 4 V2 Alpine Green kínálta egyedülálló vezérlést. A giroszkóp és a gyorsulásmérő pontosan rögzíti a kontroller pozícióját, és az érintőpaddal együtt forradalmi újításokat hoz a PlayStation 4 játékkonzol vezérlésében. Nem hiányzik a valósághű visszajelzés sem,  amiről az intenzív rezgések gondoskodnak. Emellett a kontroller beépített hangszóróval és univerzális fénysorral is rendelkezik.


Mozgásérzékelők

A DUALSHOCK vezérlő beépített, rendkívül érzékeny giroszkóp és gyorsulásmérővel rendelkezik, hogy felismerje a mozgást, forgást vagy dőlést.

Hangszóró

Nem akarsz fejhallgatót használni? Nem számít! A DUALSCHOCK játékvezérlőnbe beépített hangszóró található. Ez lehetővé teszi, hogy különféle hanghatásokat észlelj közvetlenül a kontrollerből.

Fényjelző

A játékban bekövetkező események tökéletes áttekintése érdekében a fényjelző az aktuális események szerint változtatja a színét.

3,5mm-es audio jack

A vezérlőben  egy 3,5 mm-es audio kimenet is található, amibe közvetlenül csatlakoztathatod a fejhallgatódat. Így hallhatod a legapróbb részleteket is.


A Dualshock 4 V2 Apline Green kontroller a minőségű csúcsa

Az eredeti Dualshock 4 V2 Alpine Green kontroller a Sony PlayStation 4 konzolhoz egy elsőosztályú termék. Ezt a kidolgozott ergonómia és a kiváló minőségű alapanyagok is bizonyítják, amelyek ellenállnak a szennyeződésnek és a durvább bánásmódnak is. Mivel a kontroller vezeték nélküli, a hosszú élettartamot a beépített akkumulátor biztosítja, amit könnyű feltölteni játék közben is a microUSB csatlakozón keresztül. 

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green


Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green

Oszd meg élményeidet, csak egy gombnyomás

A Sony Dualshock 4 Alpine Green kontroller egy speciális "share" gombbal is el van látva, amellyel nem csak felvételeket rögzíthetsz a játékról, de meg is oszthatod ezeket a barátaiddal. A játékvezérlő felületén egy 3,5mm-es audio jack is található, amibe közvetlenül csatlakoztathatod a fejhallgatódat, hogy teljesen megszabadulj a PlayStation 4 konzolhoz való vezetékes kapcsolattól.


Kód:  MSX021z8
Termékszám:  PS719981091
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15