Oldal frissítése

Sony PS4 DUALSHOCK 4 (fekete acél)

5 3 értékelés

Sony PS4 DUALSHOCK 4 (fekete acél)

Hagyja magát közvetlenül lehívható a szerencsejáték játékteret, és uralkodása bojištím driver a Playstation 4. Élvezze a legjobb játékélményt és elvarázsolni a könnyű irányítást a karakter. Tökéletes design és a fejlett funkciók ragyogó egyenlő feltételeket biztosít még a legigényesebb játékos. 

legfontosabb jellemzői

  • Az eredeti terv az adatkezelő
  • Nagyon érzékeny érzékelő méri minden mozdulat
  • Érintőképernyő interaktív vezérlés
  • Sokkal erősebb rengések
  • Multimédiás gomb megosztása siker

A következő lépés előre

Együtt az új Playstation 4 beugrott a szerencsejáték világ elsőszámú játék kontroller a Sony. Az ultra-érzékeny érzékelő šestiosému a karakter azonnal reagálnak a minden mozdulatát kart. Továbbfejlesztett rezgés segítségével mélyebbre ás a játékot. Az érintőpanel segítségével gesztikulál a játék során, vagy gyorsan felhívni minden lehetséges rendszereket az Ön igényei szerint.

A négy színes fény szalag biztosan tudja, hogy melyik játékos tartozik driver. Ezek a világító is biztos, hogy át néhány játék információk. Segítségével a Megosztás gombot, akkor képes lesz arra, hogy azonnal megosztani a játék eredmények közvetlenül a szociális hálózatok és megmutassák, hogy a barátok az eredményekkel. 

Szín:
fekete acél

Paraméterek

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  MSX021k
Termékszám:  PS719817758
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05