Oldal frissítése

Sony PMW-300K2 Profi

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony PMW-300K2 Profi

A Sony professzionális kamerák sora a kényelmes felvételkészítéshez alkalmas ergonómikus kialakítású PXW-300K2 jelű új, könnyű, kompakt modellel bővült. Ez a nagyformátumú digitális filmfelvevő három fél colos Exmor CMOS érzékelővel felszerelve képes videót Full HD felbontásban felvenni. A kamera professzionális operatőrök számára készült, akik arra kényszerülnek, hogy nem ideális fényviszonyok mellett is forgassanak. 

Legfontosabb jellemzői

  • a kamera Full HD felbontású felvételeket készít
  • a videófelvételt SxS kártyák tárolják, emellett SDXC kártyák is
  • a kamera három fél colos Exmor CMOS érzékelővel van felszerelve
  • a beszerelt objektív 16x zoomolást kínál
  • a kamerának Wi-Fi hozzáférése van

Csúcsszínvonalú szenzor

A méret feltétlenül számít. Ez akkor is igaz, ha ennek a Sony kamerának az érzékelőjéről van szó. Ugyanis három fél colos Exmor CMOS érzékelővel rendelkezik, amelyeket kifejezetten professzionális felhasználásra szántak. Ezzel együtt ez a szenzor is magas fényérzékenységet biztosít, így csúcsminőségű felvételek készülhetnek minimális zajjal még gyenge fényviszonyok mellett is. 

Professzionális kamera minden körülmények között

Dokumentumfilmeket, filmeket, céges partikat vagy beszámolókat és még sok mást is filmezhet ezzel a Sony márkájúprofesszionális kamerával. A videófelvételeket a kamera MPEG-4 AVC / H.264 kompresszióval készíti. Az XAVC kodekekbe való rögzítésnél ki lehet választani kereten belüli kompressziót 112 Mbps maximális adatátviteli sebességgel vagy a hatékonyabb, hosszú GOP módozatot 50/35/25 Mbps áramlással.Videó rögzíthető egyidejűleg és folyamatosan két SxS kártyára, de SDXC kártyákra is, melyek számára a kamera el van látva két slottal.Minden jó kamerának be kell tudnia jutni elképzelhetetlen helyekre is és mindenféle szögből tudnia kell forgatni. Ezt a kézből való forgatás teszi lehetővé. A keresőt könnyen testre szabhatja a konkrét forgatási követelményeknek megfelelően. Ha a kereső nem lesz elegendő, akkor használhatja a 3,5" kijelzőt.

Gyorsított és lassított felvétel Full HD minőségben

Kétszeresen lassított felvétel készíthető úgy, hogy a felvevő formátumot 25p-re állítja be, a felvevő frekvenciát pedig 50 fps-re. Ha éppen ellenkezőleg azt szeretné, hogy videó felgyorsuljon, elég a felvevő frekvenciát 1 fps-re átkapcsolni és 50p módban készíteni a felvételt. Miután pedig bekapcsolja a Picture Cache felvételt, a kamera tárolja a maximálisan 15 másodperc hosszúságú videót a puffer memóriában. Abban a pillanatban, amikor megnyomja az exponáló gombot, a bekapcsolás előtt rögzített tizenötmásodperces felvétel a puffer memóriából átkerülve automatikusan hozzáadódik a felvétel elejéhez.

Minőségi lencse valódi forgatáshoz

A kamera Wi-Fi hozzáféréssel is fel van szerelve.  16x zoomos objektívvel valódi filmforgatásba kezdhet. Élező gyűrű biztosítja a gyors váltást az automatikus és a manuális fókuszálás között. A PMW-300K2 modell el van látva EX típusú bajonettzáral, amely biztosítja a kompatibilitást a sokféle 1/2" és 2/3" lencsével.

 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Optikai zoom 16 ×
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás Full HD
Max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Támogatott video formátumok H.264, MPEG
Felvétel maximális hossza 560 perc
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video HDMI, Külső mikrofon
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony BP-U30
Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Tömeg 2,2 kg
Szélesség 26,3 cm
Magasság 23,9 cm
Mélység 44,5 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma USB kábel, Használati útmutató, Napernyő, Objektív sapka
Kód:  OT170a4d
Termékszám:  PMW-300K2/U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05