Oldal frissítése

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol

4,8 340 értékelés
Változat
Leárazás -33 %
79 890 Ft 119 890 Ft

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB játékkonzol

A speciális PlayStation 4 Slim tartalma

  • PS4 Slim játékkonzol
  • Egy DualShock 4 vezérlő
PlayStation 4 Slim

PlayStation Plus

Keresd a legújabb híreket, kedvezményeket és PS Plus játékgyűjteményedet a PS4-ről elérhető PS Plus-ban. Most extra 10 GB online tárhely a mentett PS4 játékok számára.

PlayStation 4 Slim

PlayStation App

Vásárolj játékokat, bárhol is legyél és hagyd, hogy az 1TB-os Sony PlayStation 4-ed letöltse azokat otthon, vagy csekkold, hogy ki játszik éppen a barátaid közül. És a legfontosabb - használd mobileszközödet másodlagos képernyőként.

PlayStation 4 Slim

Könnyű megosztás

Streameld PS4 játékodat élőben a YouTube-on és tölts fel videókat a Twitterre mindössze a távirányítón található SHARE gomb megnyomásával.

A PlayStation 4 Slim lehetővé teszi a Share Play-t

Invitáld meg barátaidat egy új kalandra, hívd ki őket egy többjátékos párbajra vagy hagyd, hogy átvegyék az irányítást és játszanak helyetted, még akkor is, ha ők nem is rendelkeznek az adott játékkal.

A PlayStation 4 Slim Remote Play funkcióval bír

A Sony PlayStation 4 Slim játékkonzollal többé nem kell a TV képernyőjéhez ragaszkodnod, hiszen játékaidat az otthoni vezeték nélküli hálózaton keresztül PC és Mac-en, PlayStation Vita rendszeren vagy Sony Xperia készüléken is streamelheted.


A PlayStation 4 Slim DualShock 4 vezérlőt használ

A DualShock 4 vezeték nélküli kontroller új külsővel és érzéssel büszkélkedhet, beleértve a látványosabb és színesebb fénycsíkot. A precíz kidolgozásnak köszönhetően mostantól több lehetőséged lesz tehetséged megcsillogtatására a Sony PlayStation 4 konzollal. Ez a legergonomikusabb és legintuitívabb vezérlő, amelyet a PlayStation valaha alkotott.

Keresd a legjobb játékokat a PlayStation platformon

Világszínvonalú hardverével, páratlan tartalmával, játékos-központúságával és exkluzív funkcióival a Sony PlayStation 4 Slim a legjobb módja annak, hogy már ma megtapasztald a holnap szórakozásának élményét. Számos egyedi cím közül választhatsz, beleértve a már jól ismert UnchartedThe Last Guardian, Gran Turismo szériákat és még sok mást.

A szórakozás teljesen új fejezete

Csak csatlakoztasd és játssz a Sony PlayStation 4 Slim-mel. A konzol rendszere a PS VR-t is támogatja, így egyszerűen csatlakozhatsz és pillanatokon belül elmerülhetsz az új élményekben.


Paraméterek

Kapacitás

Tárhely mérete 500 GB
Tárhely típusa HDD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás 4K nélkül

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray

Verzió

Verzió PS4 Slim

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, Fejhallgató
Csomagolás fajtája Játék nélkül (fekete)

Méret & súly

Szélesség 26,5 cm
Magasság 3,9 cm
Mélység 28,8 cm
Tömeg 2 100 g

Platform

Platform PlayStation 4

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, microUSB (a vezérlőn)

Szín

Szín Fekete

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Magyar
Kód:  MSX001sl
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS719407775
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15