Oldal frissítése

Sony Playstation 4-500 GB Fehér

4,8 42 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Playstation 4-500 GB Fehér

Nová generace herní konzole je zde, přivítejte již čtvrtého pokračovatele rodu PlayStation Sony PlayStation 4. Nástupce oblíbené Sony PlayStation 3 staví na osvědčených principech pro zajištění maximálního požitku z hraní her. Ezt egészíti ki a forradalmi újítások, mint például a dinamikusan linkelt játék, gyors és intelligens, megszemélyesítése, mélyen integrált szociális képességek és az új funkciók, a második képernyőn.


A legjobb hely, ahol játszani

Hála élvonalbeli hardverrel, páratlan tartalommal, elsősorban a játékosok és exkluzív funkciók a Sony PlayStation 4 legjobb módja, hogy megtapasztalják a szórakozást a holnap ma.

  • izmos hardver
  • híres játék
  • sok újítás
  • Még több szórakozás

A mérnökök a Sony adta PlayStation 4 felruházva nyolcmagos AMD Jaguar, a fejlett grafikus processzor teljesítménye 1,84 teraflops és 8 GB rendszermemória hihetetlenül gyors GDDR5 memóriát.

A legjobb hely, ahol játszani

Játék - Alfa és az Omega

Játék - Alfa és az Omega

Népszerű Sony Playstation 4 vált kivételes kínál játékokat kínálnak. Jelenleg a Sony PlayStation 4 a fejlesztés több mint 140 játék, függetlenül attól, hogy a folytatása jó játék franchise, mint a Killzone, Battlefield, Uncharted, illetve a fejlesztési számos új, vonzó és India AAA címeket minden műfajban. Hadd említsük steampunk The Order: 1886 versenyek DriveClub vagy akció-RPG Mély Le. Mindenki egyszerűen megtalálják.


DUALSHOCK 4

Az új DUALSHOCK 4 áttervezték, hogy maximális kényelmes játékhoz - újonnan felszerelt érintőképernyő, mely eddig soha nem álmodott lehetőségeket játékélményt. Szintén új a "SHARE", amely lehetővé teszi az azonnali megosztását játékélményt a közösséggel.

DUALSHOCK 4

Oszd meg játék szenvedély

Oszd meg játék szenvedély

Csatlakozz a végtelen csaták és megosztani másokkal a diadalmas győzelem puszta gombnyomásra. Egyszerűen nyomja meg a megosztás gombot, válassza ki a bejegyzést, és menj vissza a játékba. Eközben mit fog újra játszani, a videó is betöltve.


További információk:

CPU:
Nyolcmagos AMD Jaguar Octa-Core (x86-64)

memória:
8 GB GDDR5

GPU:
AMD grafikus kártya
Teljesítmény 1,84 teraflops

Tárhely:
500 gigabájt

mechanika:
Blu-ray

felület:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b / g / n
Bluetooth 2.1
2 x USB 3.0
audio kimenet
HDMI
AUX

végrehajtás:
Verzió CUH-12xx sorozat
Szín: Fehér
Méretek (szélesség x magasság x mélység): 275 × 53 × 305 mm
Súly: kb 2,8 kg

vezető:
Wireless DUALSHOCK 4

Paraméterek

Platform

Platform PlayStation 4

Kapacitás

Tárhely mérete 500 GB

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fehér
Kód:  MSX001n
Termékszám:  PS719814542
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10