Oldal frissítése

Sony NW-A45B fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony NW-A45B fekete

A zene szerelmese vagy, de inkább mobiltelefont szereted használni lejátszóként? Az egyik legjobb megoldás a Sony új zenelejátszójának megvásárlása. Ez a modern Walkman NW-A45B érintőképernyővel gondoskodik róla, hogy elegendő órán keresztül hallgathass zenét bármikor. Első pillantásra érdemes megemlíteni az eredeti fekete designt egy tipikus Walkman logóval. A Sony oldalán praktikus gombok, fülhallgató és töltő csatlakozók találhatók.

A Sony Walkman NW-A45B fekete lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Eredeti kivitel fekete színben
  • A Walkman tartalmaz egy 3,1"-os érintőképernyőt
  • A Sony akár 45 órás akkumulátor élettartamot garantál
  • A 16 GB-os tárhelyet memóriakártyával bővítheted
  • Egyszerű fejhallgató-csatlakozás Bluetooth technológiával, NFC képességgel
  • A Sony Walkman NW-A45B eltávolíthatja a zajokat és csökkentheti a környezeti zajokat
  • Praktikus vezérlőgombok a lejátszó oldalán




Tökéletesen tiszta zenehallgatás

A fekete NW-A45B Walkmanen zenét hallgathatsz. Belső csatlakozása ólommentes forraszanyagból készül, amely biztosítja az alaplapon lévő áramkörök és az egyedi jelek hatékony átvitelét. Az LDAC technológia jobb hangminőséget nyújt, mint a zenei CD hallgatása. A hagyományos vezeték nélküli technológiát használja, és háromszor gyorsabban továbbítja a hangot.

Könnyen kezelhető fekete Sony NW-A45B

Bosszant a kijelző állandó feloldása, a fényerő a környezeti megvilágítás miatt, és a hasonló megjelenítési problémák minden alkalommal, amikor zeneszámokat váltanak? Az érintőképernyőn kívül a Sony Walkman oldalsó gombjaival is beállíthatod a hangerőt, csökkentheted, bekapcsolhatja és leállíthatod az aktuális műsorszámot, és behelyezheted a microSD-kártyát. Tehát nem kell kivennie a zsebéből a Walkman NW-A45B készüléket.

Technológiailag kifinomult Walkman

A Sony NW-A45B számos technikai funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a zenehallgatást. A fejhallgatók csatlakoztatásához nincs szükség vezetékre, és a Bluetooth LDAC és NFC vezeték nélküli technológiát használhatjod. A Walkman szintén csökkenti a zajokat.

Olyan zenelejátszó, amely szinte bármit lejátszik

Vannak fájlok FLAC, ACC vagy WAV formátumban, és nem játszhatók le? Ez nem jelent problémát a Sony új Walkman-jával. Ez a kis lejátszó több mint 10 különböző audio formátumot képes lejátszani. Ha zenét készítesz, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a legtisztább DSD formátumot, és ha rendszeres felhasználó vagy, megtalálod a kedvenc MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-AAC, ALAC és MQA formátumokat.


Paraméterek

Kapacitás

Tárhely kapacitása 16 GB
Memóriakártya nyílás Micro SD

Csatlakozás

Csatlakozás USB 2.0, WM port

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok AAC, AIF, ALAC, APE, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA

Kijelző

Kijelző típusa TFT
Felbontás - pixel 800 × 480

Akkumulátor

Lejátszási idő - zene 45 óra

Méret & súly

Szélesség 55 900 mm
Magasság 97,5 mm
Mélység 10,9 mm
Tömeg 98 g
Kód:  JW062m
Termékszám:  NWA45B.CEW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20