Oldal frissítése

Sony Noise Cancelling WH-CH710N fekete

3,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Noise Cancelling WH-CH710N fekete

A Sony Noise Cancelling WH-CH710N vezeték nélküli fejhallgató számos funkcióval rendelkezik

A Sony Noise Cancelling WH-CH710N vezeték nélküli fejhallgatóval teljesen elmerülhetsz kedvenc zenéidben zavaró hangok nélkül. A fejhallgató akár 35 órán át tart, és a gyors töltés használatával az USB-C segítségével mindössze 10 perc alatt meghosszabbíthatja az élettartamot egy órával. Csatlakozhatsz az NFC-n keresztül a forráseszközhöz az N betű egyetlen érintésével, vagy használhatod a Bluetooth technológiát. Az aktív zajcsökkentés elnyomja a környék nyüzsgését, ennek köszönhetően teljesenbelemerülhetsz a zenei világba. Ha a városban tartózkodsz, kikapcsolhatod a zárat, és nemcsak a zenét, hanem az összes közlekedési eszközt és egyéb szükséges hangokat is meghallod majd. Kihangosító üzemmóddal a Sony Noise Cancelling WH-CH710N fülhallgatóval kezelheted a hívásokat anélkül, hogy ki kellene venned a telefont a zsebedből.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Sony Noise Cancelling WH-CH710N
  • Összecsukható konstrukció
  • A fém csúszkával tetszés szerint állíthatja be a fejhallgatót
  • A kapcsolatot mind az NFC, mind a Bluetooth technológia lehetővé teszi
  • Az aktív zajcsökkentést kettős érzékelő vezérli
  • 35 órás állóképesség
  • Audio csatlakozó kábel csatlakoztatásának lehetősége
Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Kihangosító hívások

A Sony Noise Cancelling WH-CH710N vezeték nélküli fejhallgatóval anélkül telefonálhatsz, hogy ki kellene venned a telefont a zsebedből. A kiváló minőségű beépített mikrofon biztosítja a hang tiszta átvitelét.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
NFC az azonnali párosításhoz

A Sony Noise Cancelling WH-CH710N vezeték nélküli fejhallgatót gyorsan és egyszerűen, egyetlen érintéssel párosíthatod készülékeddel - csak használd az NFC funkciót.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Streaming zene Bluetooth-on keresztül

Ha a készüléked nem rendelkezik NFC-vel, ne ess kétségbe. A Sony Noise Cancelling WH-CH710N vezeték nélküli fejhallgató támogatja a Bluetooth technológiát, hogy minőségi kapcsolatot biztosítson a készülékkel.

Élvezd a tiszta hangzást

A Sony Noise Cancelling WH-CH710N 30 mm-es átalakítóval rendelkezik, amely tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosít még magas énekhangok vagy mély basszusok esetén is. Az aktív zajszűrés lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a zenében, és megfeledkezz a környezetéről. A vezeték nélküli fejhallgató stílusos, lekerekített kialakítású, ami nagyon kényelmessé teszi, és nagyon sokáig viselheted. A Sony Noise Cancelling WH-CH710N fejhallgató előnye a forgatható kialakítás is, amely megkönnyíti afejhallgató hordozását.

Sluchátka Sony Noise Cancelling WH-CH710N disponují technologií duálního snímače hluku, která spočívá ve využíti dvou mikrofonů nasměrovaných dopředu a dozadu, díky čemuž umožní zachytit více zvuků z okolí.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

S bezdrátovými sluchátky Sony Noise Cancelling WH-CH710N si užijete poslech na maximum. Az automatikus környezeti zajcsökkentő funkció folyamatosan elemzi a környezetét, és ennek megfelelően választja ki a lehető legjobb szűrőt, hogy hallgatás közben semmi ne zavarjon.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

A beépített akkumulátor teljes 35 órányi hallgatást biztosít egyetlen töltéssel. Sluchátka Sony Noise Cancelling WH-CH710N rovněž disponují praktickým rychlonabíjením, díky čemuž už po 10 minutách získáte dostatek energie pro 60 minut poslechu.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Otočný design sluchátek Sony Noise Cancelling WH-CH710N vám umožní cestovat s lehkostí. A fejhallgató héjai laposan összehajthatók, így könnyedén tárolhatja a fejhallgatót ott, ahol szüksége van rájuk.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábel hossza 1,2 m
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, NFC, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 7 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 30 mm
Impedancia 72 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 35 óra

Tömeg

Tömeg 250 g
Kód:  RO980h2
Termékszám:  WHCH710NB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15