Oldal frissítése

SONY NEX-EA50 Digitális fényképezőgép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SONY NEX-EA50 Digitális fényképezőgép

A Sony professzionális kamerás fényképezőgépeinek új, könnyű, kompakt NEX-EA50M készüléke ergonomikus kialakítású, a kényelmes felvétel érdekében. Az Exmor APS HD CMOS érzékelővel ellátott digitális videokamerával páratlan kreatív lehetőségeket élvezhetsz. A Full HD videót még rosszabb fényviszonyok mellett is képes rögzíteni. Ha állóképeket szeretnél készíteni, egyszerűen csak kapcsold a fényképezőgépet fotó módba.

Főbb jellemzők

  • Full HD felbontású fényképezőgép
  • A rögzített videó SD/SDHC kártyán tárolódik
  • Az Exmor APS HD CMOS érzékelő jó képminőséget biztosít még rossz fényviszonyok között is
  • Felszerelt Sony E PZ 18-105mm f4 G OSS objektívvel
  • A vállpánttal kényelmesen fotózhatsz vállról is
  • A fényképezőgép rendelkezik NFC és Wi-Fi kapcsolattal

Csúcsminőségű érzékelő

Nagyon fontos a méret. És ez igaz a Sony fényképezőgépének érzékelőjére is. Exmor APS HD CMOS érzékelővel rendelkezik, amelyet professzionális használatra fejlesztettek ki. Az érzékelő egy tökéletesen szép bokehet idézhet elő, amely kiemeli a felvett tárgyat. Ezzel együtt ez az érzékelő is nagy fényérzékenységet biztosít, így élvezheted a csúcsfotókat még alacsony fényviszonyok mellett is, minimális zajszint mellett.

Ezzel a kamerával bárhová el lehet menni

Dokumentum bemutatók, filmek, vállalati anyagok, és még sok más készíthető ezzel a professzionális Sony kamerával. A videoklipeket MPEG-4 AVC, H.264 AVCHD 2.0 formátumban készíti. A videót SD/SDHC kártyákon lehet rögzíteni. Minden jó fényképezőgépnek még a legelképesztőbb helyeken is helyt kell tudnia állni, és minden szögből képesnek kell lennie felvételt készítenie. Ezzel a kamerával kézzel is fényképezhetsz, de nem lesz probléma a vállról történő felvétel sem a vállpántnak köszönhetően. A keresőt az egyedi felvételi követelményeknek megfelelően személyre szabhatod. Ha a kereső nem elég, használhatod a 3.5"-os kijelzőt is.

Kiváló minőségű objektív a valódi filmezéshez

A beépített GPS-modulnak köszönhetően nincs semmi akadálya a pozícióadatok tárolásának. A fényképezőgép rendelkezik egy Sony E PZ 18-105mm f4 G OSS objektívvel, amellyel akár igazi filmforgatásra is indulhatsz. A fényképezőgép zoom lencséje precíz és minőségi.

 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 16 Mpx
Kijelző mérete 3,5 "

Típus és működés

Típus Professzionális
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Kimenetek

Audio/Video HDMI

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Szélesség 14,25 cm
Magasság 20,3 cm
Mélység 30,55 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Software (CD), USB kábel, Távirányító
Kód:  OT170a086d
Termékszám:  NEXEA50M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20