Oldal frissítése

Sony MPK-AS3 tok

Sony MPK-AS3 tok

A Sony MPK-AS3 speciális vízálló tok , amely Sony Action Cam kamerákhoz lett tervezve. A robusztus videokamera Sony Action Cam alkalmas extrém sportok közben és kéz nélküli felvételek készítésére. Egy speciális sztereó mikrofon segítségével sikerül rögzíteni a tiszta hangot a víz alatt is.

A tok 60 méter mélységig vízálló , és HD minőségben készíthet vele felvételeket. A víz alatt vízálló tokkal készített felvételek esetében a képek lehetnek kevésbé tiszták, mint a normál felvételeknél. Ezért ez a tok fel van szerelve egy speciális lapos lencsével az élesebb képekért . A tok súlya csak 110 g.

Kompatibilis Action Cam HDR-AS100V, AS30V HDR-AS15 és HDR-AS15 videokamerákhoz.

Készíts felvételeket a kamerával:

  • víz alatt
  • az esőben
  • a hóban
  • jégeső közben


További információk:
Műszaki paraméterek:
Vízálló: 60 m mélységig
Sony Action Cam videokamerákra tervezve

Kód:  OT315z7j
Termékszám:  MPKAS3.SYH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05