Oldal frissítése

Sony micro SDXC 64GB Class 10 UHS-I + SD adapter

4,8 17 értékelés

Sony micro SDXC 64GB Class 10 UHS-I + SD adapter

Ha éppen egy nagysebességű memóriakártyát keres a fényképezőgépéhez vagy a kamerájához, akkor a Sony ezen terméke mindenképp megérdemel egy kis figyelmet. Magas adatátviteli sebsségekkel, ellenálló vázzal, nagy kapacitással, és nem utolsósorban File Rescue szoftverrel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Olvasási sebesség akár 90 MB/s
  • File Rescue adatvisszaállító szoftver
  • Víz-, röntgensugár-, ütés- és hőálló
  • SD adapter

Kompromisszummentes sebesség, nagy kapacitás és kiváló megbízhatóság

Nem kell többé örökkévalóságokat várakozni a számítógép és a memóriakártya közötti adatátvitel során. A 90 MB/s adatátvitelnek köszönhetően az adatai pillanatok alatt átkerülnek. Az ellenálló kivitelezésnek hála nemcsak hogy tökéletesen megbízható még intenzív használat során is, de ellenáll még a röntgensugaraknak, víznek, magas hőmérsékletnek és az ütéseknek is..

File Rescue szoftver

A Sony memóriakártyák tulajdonosai ingyen letölthetik a  File Rescue szoftvert, amely nagyon hatékony eszköz, ha sérült vagy elveszett adatok visszanyeréséről van szó. Hála az egyszerű kezelhetőségének és a kiváló átláthatóságnak mindneki képes használni. Támogatja a XAVC S videóformátumot még 4K felbontásban is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDXC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Ellenáll Hőnek, Víznek
Kód:  DU242a3e
Termékszám:  SR64UYA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15