Oldal frissítése

Sony micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adapter

4,8 19 értékelés

Sony micro SDHC 16GB Class 10 UHS-I + SD adapter

Megbízható Micro SDHC memóriakártya egy SD adapterrel. A Class 10 nagyszerű sebességével kiválóan alkalmas minőségi fotók készítéséhez vagy videofelvételére. A kártya használható továbbá biztonsági mentések készítésére vagy két számítógép közötti adatátvitelre a hagyományos lemezek helyett. 

A kártya alkalmas a kompatibilis médialejátszókba és táblagépekbe is, ahol az UHS-I támogatás mellett akár 90 MB/s olvasási sebesség is elérhető. A kártya méretének köszönhetően sok fényképet, videót, zenét és egyéb fájlokat tárolhat. Emellé még hozzá tartozik a letölthető File Rescue adat-helyreállító szoftver is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa micro SDHC

Sebesség

Sebességkategória

Tulajdonságok

Felszerelés Adapter klasszikus SD-hez
Ellenáll Hőnek
Kód:  DU242a3
Termékszám:  SR16UYA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15