Oldal frissítése

Sony MHC-V7D KIRIN

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MHC-V7D KIRIN

 

A vezeték nélküli hangszórók képes kezelni minden fél, nem számít, ha a lelkes párt, jó, hogy megfeleljen a barátokkal, vagy egy kicsit nyugodtabb közös figyeli a foci vagy a DVD-t. A Sony mérnökei ezt a widget szó nadupali hangot technológiákat. Nem csak teljesen izgalom a basszus, de élvezni fogja a magasság és szerdán a háromsávos hangszóró rendszer. Ketten néző és ferde középvonala kiterjesztése Sound területet, hogy ozvučíme és az egész kert.

DSEE technológiák javíthatják a minőséget a felvételek, amelyeket kivált a tömörítés során. Töltse le az alkalmazást az okostelefonon Fiestable és tudod használni, hogy ellenőrizzék a teljes berendezés vezeték nélkül. Segíteni fogok NFC technológia, egy mozdulattal kapcsolat Bluetooth-on.Szintén meghökkent közönség DJefekty vagy szervezi énekversenyt. Karaoke PON funkció elnémítja a felvett hang a dal, így aztán énekelni a zenekarral közvetlenül. Vagy élvezheti az érzés, hogy igazad van a labda játékban, ha letölti audio kommentárok.

Minden nevyjmenované funkció továbbra is jó megemlíteni legalább az egyedi Clearaudio + mód, amellyel lesz elérni a tiszta és jó minőségű hang, hogy te hallgatsz semmit. 

Kód:  GS475x3
Termékszám:  MHCV7D.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10