Oldal frissítése

Sony MHC-V71D

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony MHC-V71D

A Sony MHC-V71D hangrendszert a kis- és nagyszabású bulikhoz tervezték, tökéletes mobilitásának köszönhetően azonban bárhová magaddal viheted. Mindenhol kiemelkedik 360 °-os élő hangtechnikájával és látványos, 360 °-os fényeivel, amelyek fesztivál hangulatot teremtenek. A mozgatásában a beépített görgők segítenek majd, és amint a megfelelő helyre kerül, elég csak csatlakozni hozzá Bluetooth vagy NFC technológia segítségével  A ferdén elhelyezett közép- és magas sugárzók nagy területet fednek le hanggal, a felső rész pedig cselekvésre késztet a vezérlőpanelnek köszönhetően, amely dobolás üzemmóddal is el van látva.

A Sony MHC-V71D mini hangrendszer legfontosabb jellemzői

  • Precíz 360 fokos hangzás és világítás
  • 2 magas, 2 közép és 1 basszus sugárzó
  • Gesztusokkal, a panellel és mobilalkalmazásokkal is vezérelheted
  • Lehetőséged van további audio rendszerek és okostelefonok csatlakoztatására is
  • Integrált görgők és cseppálló panel
  • Karaoke, DJ, dobolás, vagy gitárcsatlakozás üzemmódok
  • Beépített DVD-lejátszó és HDMI-csatlakozó

Készen áll arra, hogy felpörgesse a bulit

A 360 fokos térhatásnak is örülni fogsz, amely lefedi az egész táncparkettet. Két magas sugárzó (kúpos), két közép sugárzó (kúpos) és egy basszus áll a rendelkezésedre. A hatékony megvilágítás mellett a hangszóró két bemenettel is el van látva mikrofonok csatlakoztatására. Így igaz - akár karaokézhattok is! Ezzel az audio rendszerrel garantáltan nem fogtok unatkozni, hiszen egy bemenetbe akár elektromos gitárt is csatlakoztathatsz, ezzel is megfűszerezve a fellépést. Három üzemmód közül választhatsz: Clean a tiszta hangzáshoz, Overdrive a gitár torzított hangjához, és Bass a basszusgitárhoz.

Vezérlés és csatlakoztathatóság 

Az audio rendszer vezérlése rendkívül egyszerű a vezeték nélküli technológiának köszönhetően, és ha úgy gondolod, hogy ennél már nem is lehet intuitívabb, akkor meg fogsz lepődni. A hangrendszer teteje kifinomult érintőképernyős panellel van ellátva, amely nem csak rengeteg gombot tartalmaz, de a gesztusokra is reagál. Így semmi sem áll az utadban - valódi DJ lehetsz a bulin! A telefonodban található Sony Media Center alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelheted az egész bulit, a Fiestable pedig egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a világítás és a DJ vagy karaoke üzemmódok irányítását. Ezek az alkalmazások is támogatják a gesztusvezérlést, így több utasításhoz is elég csak a csuklódat elfordítani, és hasonlók. Az alkalmazások kompatibilisek az Android és az iOS operációs rendszerekkel. És ha még ez sem lenne elég a bulidhoz, ne felejtsd el, hogy akár 50 audio rendszert is csatlakoztathatsz Bluetooth-on keresztül, aminek köszönhetően a tágasabb termeket is betölti majd a zene.

Kiváló minőségű kivitelezés DVD-lejátszóval együtt

Minden bizonnyal Te is tudod, hogy a bulik néha túl jól sikerülnek, ezért értékelni fogod, hogy a felső vezérlőpanel ellenáll a fröccsenő víznek. Az integrált görgőkkel és a kiváló minőségű anyagokkal, amiket a készülék gyártásához használtak, tökéletes élményekben lesz részed. Ha pedig szívesen nézel filmeket, akkor örülni fogsz a beépített DVD lejátszónak is - a képernyőhöz való csatlakoztatáshoz a hangrendszer HDMI csatlakozóval is el van látva.

Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth

Rádió

Tuner típusa FM

Méret & súly

Tömeg 22 kg
Kód:  GS580d5h
Termékszám:  MHCV71D.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15