Oldal frissítése

Sony MHC-V50D

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony MHC-V50D

Legújabb zenei társad legyen mostantól a Sony bizonyítottan kifinomult hangrendszere. Az MHC-V50D négy hangszóróval és egy mélynyomóval fogja kielégíteni zenei igényeid. Ennek a karakterisztikusan tervezett erőgépnek az egyik legnagyobb pozitívuma a felső érintőpanel, amellyel pont ideális magasságba kerülnek a vezérlő gombok és a CD / DVD lejátszó. A már megszokott módszerek mellett, egy okostelefon segítségével akár Bluetooth-os kommunikációra is képes. Emellett fel van szerelve gitárbementtel, bulifényekkel és karaoke modullal is. Ráadásul a hangrendszer könnyen szállítható, így ott élvezheted a kedvenc zenéid, ahol csak szeretnéd.

Az MHC-VD50D hangrendszer főbb jellemzői

  • Felső érintőképernyő háttérvilágítással
  • 4 hangszóróból + 1 mélynyomóból álló hangrendszer
  • CD, DVD, MP3, USB port és Bluetooth kapcsolat
  • Kiváló minőségű LDAC kodek vezeték nélküli streaminghez
  • Gitárbemenet
  • Karaoke funkció + DJ-effektek
  • Integrált bulifények
  • Jó hordozhatóság

Kifinomult kapcsolat és vezérlés

Az MHC-VD50D hangrendszer a standard CD, DVD, MP3, RDS lejátszás és USB porttal való csatlakozás mellett akár egy gombnyomással képes NFC vagy Bluetooth kapcsolatot létrehozni okostelefonoddal, így csatlakoztatva az eszközt, pl. a Sony Music Center applikációhoz. A felső érintőpanellel való vezérlés egész biztosan kedvedre lesz, de természetesen egy praktikus távirányító is jár a készülékhez.

Minőségi hang és szórakozás otthon vagy bárhol máshol

Élvezd a Sony MHC-VD50D nyújtotta lehetőségeket bárhol a világban. Kompakt méretének és mindössze 14 kg-os tömegének köszönhetően könnyen szállítható. Csatlakoztass hozzá gitárt, vagy mikrofont, karaokézz, kapcsold be a beépített bulifényeket, vagy pezsdítsd fel a hangulatot az előre programozott DJ-effektekkel. Otthonod kényelmében pedig kösd össze televízióddal vagy más készülékeddel a HDMI kábelt használva, és élvezd a feljavult hangminőséget.

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM

Méret & súly

Lejátszó szélessége 293 mm
Lejátszó magassága 798 mm
Lejátszó mélysége 300 mm
Tömeg 14 kg
Kód:  GS580d5a
Termékszám:  MHCV50D.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20