Oldal frissítése

Sony MHC-M60D

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony MHC-M60D

A Sony új mikro hifi rendszere teljesen ideális a házibuli feldobására, így arra barátaid örömmel és hosszú ideig emlékezni fognak. A készülék éppúgy CD, akárcsak DVD-lejátszóként is szolgál, és természetesen a Bluetooth technológia révén közvetlen telefonról történő zenelejátszásra is alkalmas. A kiváló minőségű hangszórók minden esetben hatásos térhangzással árasztják el a helyiséget, amelyhez ráadásul fényhatások is társulhatnak. Karaokézz, csatlakoztass elektromos gitárt, válts DJ üzemmódra és sok egyéb más.

Sony MHC-M60D mikro hifi rendszer - legfontosabb jellemzők

  • Lenyűgöző térhangzás az S-Force révén
  • Lejátszás Bluetooth-on keresztül, illetve vezérlés telefonnal
  • Integrált DVD-lejátszó
  • Karaoke és DJ mód + 3 üzemmód elektromos gitárhoz
  • További hangszórókkal való párosítás lehetősége
  • Speciális üzemmód sportközvetítésekhez
  • Hatásos színes háttérvilágítás

Élvezd a kiváló hangminőséget és a szórakozást egyaránt

A Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) technológiának köszönhetően a tömörített zeneformátumokat visszaállított hangminőségben élvezheted. Megtisztítja a telefonodban tárolt zeneszámokat, amelyeket az MHC-M60D hangrendszer Bluetooth, illetve LDAC vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vesz át. Ugyanezen technológiák lehetővé teszik a zene további helyiségekbe való kényelmes streamelését is. Az S-Force Front Surround technológia gondoskodik a virtuális térhangzásról, amely teljesen magával ragad.

Ne habozz, légy bátor. Egyidejűleg akár két mikrofont is csatlakoztathatsz. A kihívás így egyértelmű - karaokézz a családdal vagy barátokkal, és akár a közös duettek megvalósítása sem lehetetlen. A bemeneti csatlakozók egyikébe elektromos gitárt is csatlakoztathatsz, így a zeneszámokat alaposan megfűszerezheted. A gitár számára rögtön 3 különleges üzemmód áll rendelkezésre. Próbáld ki a Clean-t a kristálytiszta hangzásért, az Overdrive-t a torzított gitár hangokért, illetve a Bass-t basszus gitárhoz.

Hogy is működik az MHC-M60D vezérlése és mit kínál ezenfelül?

Feltétlenül telepítsd a Sony Media Center alkalmazást az okostelefonodra. Ugyanis az lehetővé teszi a teljes mikro rendszer távoli vezérlését. Ráadásul a vezérlés olyannyira intuitív, hogy az gesztusokra és csuklómozdulatokra is reagál. A Fiestable névre hallgató alkalmazás lehetővé teszi számodra a DJ vagy karaoke üzemmód aktiválását. A Bluetooth vezeték nélküli technológia még ennél is többre képes. A mikro rendszerhez akár további 50 kompatibilis hangszórót csatlakoztathatsz, mely révén valóban nagy csarnok, helyiség, illetve tagolt ház hangellátása is megvalósítható. Ráadásul nem csupán a zene, de a hangszórók fényhatásai is szinkronizálhatók. Az alkalmazások az Android és iOS rendszerekkel kompatibilisek.

A készülék a film- és sorozatrajongók, illetve az élő sportközvetítések szerelmesei számára is tartogat meglepetést. Elsősorban a Sony MHC-M60D DVD-lejátszóval felszerelve érkezik. A jelátvitelről a beépített HDMI port gondoskodik. A sportközvetítések kiváló hangminőségben történő megtekintéséhez, illetve a jobb basszus hangok élvezéséhez, amelyeket a televíziód önmagában képtelen visszaadni, elegendő a mikro rendszer csatlakoztatása - akár kábellel vagy vezeték nélkül. E célból kapcsolj a Futball üzemmódra és élvezd a stadionok hangulatát.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI

Rádió

Tuner típusa FM

Méret & súly

Tömeg 3,8 kg
Kód:  GS580i1
Termékszám:  MHC-M60D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05