Oldal frissítése

Sony MEX-N4200BT

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MEX-N4200BT

A Sony a nagyszerű teljesítményt modern technológiával ötvöző új terméke vonzó és modern kivitelezésben érkezik hozzád. Ennek az autórádiónak köszönhetően kedvenc zeneszámaid egészen új szintre lépnek. A nagy, 4×55 W-os kimenetet az Extra Bass funkció támogatja, amelynek köszönhetően a hangzás az egész autót bejárja. Egyetlen gombnyomással azonnali basszuskiemelést és ritmusra világító fényt állíthatsz be. Többféle kapcsolódási lehetőség, automatikus Bluetooth párosítás és egygombos NFC-technológiával történő zenehallgatás érhető el a készüléken. A tökéletesen olvasható kijelzőn az épp aktuális zeneszámról láthatod a részletes információkat. Mindemellett minden autó belső terébe illik, valamint kék háttérvilágítással rendelkezik.

A Sony MEX-N4200BT autórádió legfontosabb jellemzői

  • Gazdag és lenyűgöző hangzás 4 × 55 W teljesítménnyel
  • Modern design és fejlett technológia
  • Hangvezérlés Siri Eyes Free használatával
  • Könnyű kapcsolódás a Bluetooth és az egyérintéses NFC technológiához
  • Játssz és töltsd fel okostelefonod USB-n keresztül
  • Extra basszus
  • Két mobiltelefonnal párosítható

Autórádió praktikus funkciókkal

A kivehető előlap csökkenti a lopás veszélyét, amikor nem használod az autórádiót. Magaddal viheted, vagy biztonságban tarthatod autóban. Ezzel a rádióval igazi útitársat kapsz, akivel együtt róhatjátok a kilómétereket. A Sony úgy tervezte, hogy minden utazás felejthetetlen legyen vele. A 10 hangszínszabályozó csúszkával könnyedén finomhangolhatod a különböző zenei stílusokat, vagy kiválaszthatod, hol szeretnéd erősebben hallani a zenét. A választott pozíció ezután automatikusan beállítja a zene erősségét a bal vagy jobb oldali első üléshez, mind a két első üléshez, vagy az egész autóhoz.

A Sony MEX-N4200BT az ingyenes Siri Eyes iPhone alkalmazást is megérti. Siri hangparancsok érhetők el telefonhívásokra, navigációra, emlékeztető beállításokra stb. vonatkozólag. Még szöveges üzeneteket is olvashatsz, sőt biztonságosan válaszolhatsz anélkül, hogy kivennéd a telefont zsebedből.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD
Csatlakozók USB

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth, NFC
Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Funkciók Hangszínszabályzó, Bass boost
Támogatott formátumok MP3, FLAC, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×55 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 177 mm
Kód:  JW888g3
Termékszám:  MEXN4200BT.EUR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05