Oldal frissítése

Sony MDR-ZX770BNB, fekete

4,3 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-ZX770BNB, fekete

Sony MDR-ZX770BNB
 

Zajcsökkentés és Bluetooth technológia

A környező zaj elnyomása mellett zajszűrő technológia segítségével az MDR-ZX770BNB fejhallgató nagy teljesítményű hangszóróival és alacson frekvenciájú basszusaival lehetővé teszi a zene élvezését a mindennapos neszek által nem zavarva. A beépített Bluetooth technológia és az egyetlen érintéssel hallgatás az NFC technológiának köszönhetően a kábelrengeteg végét jelentik.


Zene tiszta és éles előadásban

Élvezze a basszus minden érintését vagy a gitárszólót tökéletes visszaadásban. A dinamikus 40 mm-es neodímium hangszórók gyorsan reagálnak és nagyon világosan továbbítják az éneket és hangokat a középtartományból. A nagy nyílások biztosítják az erős és ritmikus basszus közvetítését.

Sony MDR-ZX770BNB
 

Sony MDR-ZX770BNB
 

Az akkumulátor élettartama akár 13 óra

Az akkumulátor kitart akár 13 órán át, a megbízható vezeték nélküli kapcsolat gond nélkül takarja a 10 méter sugarat. A beépített mikrofonnak és a telefon gombnak köszönhetően hívhatsz kihangosított módban anélkül, hogy levennéd a fejhallgatót. Az AAC és az SBC kodekek integrált támogatása lehetővé teszi adatfolyam sugárzását Bluetooth segítségével okostelefonról, jelminőség vesztesége nélkül.


Kényelmes zenehallgatás bárhol

Vidd magaddal dolgozni, vagy a helyi kávézóba. Az állítható hídnak és a puha, kényelmes párnázatnak hála élvezheted a zenét, bárhová is mész.

Sony MDR-ZX770BNB
 
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO972h31
Termékszám:  MDRZX770BNB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15