Oldal frissítése

Sony MDR-ZX660APB, fekete

4,5 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-ZX660APB, fekete

Sony MDR-ZX660APB
 

A tökéletes zenei élmény

Élvezd a nagyszerű zenei élményt a Sony fejhallgatójával. Ez a termék tökéletes társ, legyen szó zenehallgatásról, vagy filmnézésről, akár laptopon, tableten, vagy a mobilodon teszed.  Köszönhetően a 40 mm-es hangszóróknak, a fejhallgató igazán egyedi hangzással bír, amelyet profik és zenei laikusok egyaránt értékelni fognak.


Erős basszus, egyedülállóan tiszta ének

Már az első használatkor elragad az erős basszus, az egyedülállóan hangos és tiszta ének, és a hallgatott zenék átható ritmusa. A fejhallgató kiváló minőségű műanyagból készült. A felső részt stabil fém híd köti át, amely biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Sony MDR-ZX660APB
 

Sony MDR-ZX660APB
 

Praktikus viselet

További előnye az 1,2 méter hosszú szalagkábel, amely nem csak nem gabalyodik össze, de a magasabb felhasználók is kényelmesen tudják csatlakoztatni a zsebükben tartott lejátszóeszközhöz. A fejhallgató kapacitása 1000mW, a frekvenciatartománya pedig 5 – 25000 Hz.


Legfontosabb jellemzői

  • Mélyhang vezérlés
  • 40 mm-es neodímium hangszórók
  • Szilárd összekötőhíd biztosítja a kényelmes illeszkedést
  • 1,2 m hosszú, lapos kábel, amely nem tekeredik össze
  • Mikrofon
  • Aranyozott csatlakozó

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO972f1
Termékszám:  MDRZX660APB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15