Oldal frissítése

Sony MDR-ZX330BT

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-ZX330BT

Brand Sony fejhallgató

Van vágy a kiváló minőségű vezeték nélküli fejhallgató? Sony az ideális megoldás az Ön számára. MDR-ZX330BT ügyesen használja a vezeték nélküli szabvány Bluetooth 4.0 és NFC.
Is, akkor élvezni fogja sokkal részletesebben kedvenc dalaikat. Köszönhetően 30 mm-es hangszórók, így a dinamikus hangzás, kompakt és könnyű kialakítás.

A karcsú, fekete kivitel

A karcsú, fekete kivitel


Jó kialakítás lehetővé teszi a használatát egy összecsukható mód

Jó kialakítás lehetővé teszi a használatát egy összecsukható mód

Forgó összecsukható kialakítás utazás is

Ez a fejhallgató akkor vigyen magával bárhová. Hála az elforgatható összecsukható fejhallgató könnyen tárolható, amikor nincs használatban, vagy utazás közben. Kagyló lehet lehajtásával elfér egy bőröndbe vagy táskába.


Bluetooth

vezeték nélküli átvitel

Patak a kedvenc dalok Bluetooth technológiával. Párosítani a fejhallgatót okostelefonon vagy táblagépen, és vezérelheti őket közvetlenül lejátszott dal és zene hangerejét a készülék.

NFC

NFC

Hála NFC (Near Field Communication) egy komplex telepítő a múltban.A zökkenőmentes kapcsolat, hogy éppen érintse a készülék NFC címkék N a test az eszköz, és akkor elkezd streaming tartalmak Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Až 30 hodin provozu

már hallgat

Hallgasson zenét egész nap. Beépített lítium-ion akkumulátor akár 30 óra (beállítástól függően), és lehet tölteni USB-n keresztül. 

Kód:  XXRO972c82
Termékszám:  MDRZX330BT.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20