Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony MDR-ZX110APP

4,4 92 értékelés
6 290 Ft

Sony MDR-ZX110APP

Élvezd kedvenc zenéid hallgatását otthonod kényelmében vagy útközben. A rózsaszín Sony MDR-ZX110APP fejhallgató aranyozott 3,5 mm-es csatlakozóval csatlakozik a telefonhoz. Ezután a legteljesebb mértékben átadhatod magad a zenének, mivel a neodímium mágnesekkel ellátott 30 mm-es dinamikus kónikus meghajtók minden műfajban kiegyensúlyozott hangvisszaadást biztosítanak. Ezeknek köszönhetően a Sony fejhallgató frekvenciatartománya 12 Hz és 22 kHz között mozog. Értékelni fogod, hogy a Sony fejhallgató kábelén egy praktikus vezérlő található, és beépített, minden irányba mutató mikrofonnal rendelkezik a kihangosított hívások lebonyolításához. A viselési kényelmet az önbeálló fejhíd és a párnázott fülkagylók garantálják, amelyek a fülhöz simulnak és kiszűrik a zajokat. A Sony MDR-ZX110APP fejhallgatót a beforgatható, összecsukható kialakításnak és a 120 grammos súlynak köszönhetően teljesen korlátlanul, bárhová könnyedén magaddal viheted.

rózsaszín Sony MDR-ZX110APP fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A fejhallgató 30 mm-es kónikus meghajtókkal és neodímium mágnesekkel rendelkezik a kiegyensúlyozott és erőteljes hangzás érdekében
  • Vezérlő és mikrofon a kábelen a kihangosított hívásokhoz
  • A Sony fejhallgató frekvenciatartománya 12 Hz - 22 kHz
  • A párnázott fülkagylók biztosítják a kényelmet zenehallgatás közben
  • A Sony MDR-ZX110APP készüléket bárhová könnyedén magaddal viheted a beforgatható és összecsukható kialakításának köszönhetően
  • A csatlakozás 1,2 méteres Y-típusú kábelen keresztül történik, amely aranyozott mini L-alakú sztereó csatlakozóval (3,5 mm-es jack) végződik
  • A Sony fejhallgató tömege mindössze 120 gramm

Sony MDR-ZX110APP kiemelkedik a hangzás terén

A fejhallgató könnyű, 30 mm-es dinamikus átalakítókkal és neodímium mágnesekkel van felszerelve, amelyek minden műfajban biztosítják a minőségi hangvisszaadást. A nagy érzékenységű membrán használatával nem kell aggódnod a hangerő felhangosítása miatt, mert a lejátszott zene minősége nem változik. A Sony MDR-ZX110APP fejhallgató széles, 12 Hz és 22 kHz közötti frekvenciatartományt biztosít a tisztább basszusok és magas hangok érdekében.

Behajtható, összecsukható kialakítás az utazáshoz

A Sony MDR-ZX110APP fejhallgatót bárhová magaddal viheted. Az összecsukható kialakításnak és a befordítható fülkagylóknak köszönhetően a fejhallgató összecsukva szinte alig foglal helyet, így könnyen szállítható. A kagylóhéjak elfordításakor a fejhallgató jelentősen lelapul, és könnyen bepakolható egy hátizsákba vagy bőröndbe. A fül körüli kagylók kialakításának előnye nemcsak a kényelem, hanem a jó hangszigetelés is. A Sony MDR-ZX110APP fejhallgató zenéje nem fog elhalkulni, és fordítva, a környezetből származó zajok nem jutnak el a füledbe. Élvezd a zenét a legteljesebb mértékben.

A Sony fejhallgató párnázott fülkagylóval és meghajtóval, valamint a kábelen található omnidirekcionális mikrofonnal rendelkezik

Helyezd magad igazán kényelembe zenehallgatás közben. A fejhallgató a fej fölötti megfelelően illeszkedik az önbeálló fejhídnak és a kényelmes párnázott fülkagylóknak köszönhetően. A Sony MDR-ZX110APP fejhallgató fülkagylója teljesen befedi a fület. A kábelen található egy praktikus vezérlő a sávváltáshoz vagy a telefonhívások fogadásához, amelyet a beépített minden irányú mikrofonnak köszönhetően könnyedén kezelhetsz.


Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Kétoldali
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás
További tulajdonságok Cserélhető fülpárnák

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 12 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Érzékenység 98 dB/mW
Hangszóró mérete 30 mm
Impedancia 24 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Kábelen
Irányjellemző Kör

Szín

Szín Rózsaszín

Tömeg

Tömeg 120 g

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  RO972b9e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MDRZX110APP.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10